Πράγματα που μπορείς να βάλεις άφοβα στο πλυντήριο!

Πόσες φορές δεν έχεις κρατήσει κάτι στα χέρια σου, κοιτώντας με απορία το πλυντήριο;

Πόσες φορές δεν έχεις κρατήσει κάτι στα χέρια σου, κοιτώντας με απορία το πλυντήριο; Από τη μία συνήθως αποτελεί μια λύση, αλλά από την άλλη δεν είναι καιροί για να πάρεις καινούριο σε περίπτωση που κάτι δε καταλήξει όπως θα έπρεπε…

Το πλυντήριο σου ομως πέρα από τα κλασσικά είδη που μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του, ενδείκνυται και για παραπάνω χρήσεις, όπου μερικές από αυτές είναι οι εξής:

Μαξιλάρια

Εννοείται πως θα χρησιμοποιήσεις ένα χαμηλό σε θερμοκρασία πρόγραμμα ώστε να μην αλλοιωθεί κάτι από τα υλικά τους. Φρόντισε να στεγνώσουν φυσικά ενώ λίγο αργότερα μπορείς να τα τοποθετήσεις δίπλα σε ένα ανοιχτό παράθυρο, λίγο πριν τους βάλεις μαξιλαροθήκες.

Σακίδια πλάτης και τσάντες

Οι αγαπημένες σου τσάντες μπορούν άνετα να μπουν στο πλυντήριο, αρκεί ιδανικά να βγάλεις όσα μεταλλικά κομμάτια είναι δυνατό να αφαιρεθούν. Τοποθέτησε κάθε τσάντα μέσα σε μια μαξιλαροθήκη και μετά τοποθέτησε την στο πλυντήριο με χαμηλή θερμοκρασία. Εννοείται ότι τις αφήνεις επίσης να στεγνώσουν φυσικά, χωρίς να τις τοποθετήσεις δίπλα σε κάποιο ζεστό “σώμα”!

Αθλητικός εξοπλισμός

Ότι χρησιμοποιείς στο γυμναστήριο μπορεί να τοποθετηθεί και στο πλυντήριο. Το μόνο που χρειάζεται είναι κρύο νερό, και ένα πιο “απαλό” πρόγραμμα.

Eddie <3

More

Οι πρώην σου δε θέλουν ούτε να σε βλέπουν;...

Δεν είμαι σίγουρη ότι όλοι οι άνθρωποι που είχαν σχέση μεταξύ τους, μπορούν να διατηρούν επαφές και...

Quilted Jackets – Η ανοιξιάτικη σωτηρία σου έχει στυλ

Σε περίπτωση που ψάχνεις ένα πανωφόρι το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις τη μετάβαση από το...
Brooklyne