Παίζει ρόλο τελικά η μέρα που έχεις γεννηθεί;

Και ναι, ακόμη και η ημέρα της εβδομάδας η οποία γεννήθηκες παίζει ρόλο στο τι χαρακτήρας είσαι. Μπορεί να σου φανεί περίεργο κι όμως είναι γεγονός. Εσύ λοιπόν τι μέρα είσαι;

Δευτέρα: Όσοι είναι γεννημένοι τη Δευτέρα, είναι εργατικοί, λιγάκι γκρινιάρηδες και όχι και τόσο αισιόδοξοι. Επίσης αγαπούν πάντα το να κάνουν μια νέα αρχή ακόμη κι αν είναι δύσκολη.

Τρίτη: Oι γεννημένοι την Τρίτη είναι άτομα προσγειωμένα, λογικά και ήρεμα. Ο λόγος είναι ότι και αυτή η μέρα είναι ουσιαστικά η πιο ουδέτερη της εβδομάδας αφού δεν εγείρει κανένα έντονο συναίσθημα: Δεν είναι η αρχή, δεν είναι η μέση, δεν είναι η τελευταία εργάσιμη και δεν είναι αργία.

Τετάρτη: Oι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί την Τετάρτη είναι ισσοροπημένοι, κοινωνικοί και αγαπούν το μέτρο. Τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο και είναι σχετικά δημοφιλείς.

Παρασκευή: Αυτά είναι τα καλύτερα παιδιά της εβδομάδας. Έχουν μέσα του έναν εκρηκτικό συνδυασμό ενέργειας και αισιοδοξίας. Τους αρέσει να εργάζονται και ακριβώς το ίδιο τους αρέσει να διασκεδάζουν. Με κάποιον που έχει γεννηθεί Παρασκευή δε θα βαρεθείς ποτέ.

Σάββατο: Για τους Σαββατογεννημένους μάλλον έχουν ειπωθεί όλα: Eλαφροίσκιωτοι, τυχεροί και με τάση για καταχρήσεις. Είναι οι τύποι που θα αναφέρουν ότι γεννήθηκαν Σάββατο λες και έχουν κάνει κάποιο μεγάλο κατόρθωμα.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

91 − 83 =