Οι δημιουργοί του “The Crown” εφηύραν ψεύτικο βασιλικό φωτογράφο

Κανένας φωτογράφος με το όνομα Ντάνκαν Μούιρ δεν υπήρξε πραγματικά.

Το δεύτερο επεισόδιο της έκτης σεζόν της σειράς “The Crown” με τίτλο “Two Photographs” αρχίζει με συνεντεύξεις με δύο φωτογράφους: τον Μάριο Μπρένα, Ιταλό παπαράτσι και τον Ντάνκαν Μούιρ, βασιλικό φωτογράφο.

Τόσο ο Μπρένα όσο και ο Μούιρ μιλούν για τους ρόλους και το έργο τους και στο επεισόδιο αντιπαραβάλλονται η φωτογραφία του Μπρένα, στην οποία η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι Αλ Φαγιέντ φιλιούνται στο Jonikal, το γιοτ του Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, με τη φωτογράφιση του πρίγκιπα Καρόλου και των γιων του, πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι, στο κάστρο Μπαλμόραλ.

Ο Ντάνκαν Μούιρ, τον οποίο υποδύεται ο Σκωτσέζος ηθοποιός Φορμπς Μάσον, αυτοσυστήνεται ως εξής: «Το όνομά μου είναι Ντάνκαν Μούιρ. Είμαι 57 ετών. Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος που εργάζομαι στο Μπαλατέρ κοντά στο Αμπερντίν στη Σκωτία. Η δουλειά μου είναι παραδοσιακή προσωπογραφία: γάμοι, αποφοίτηση, τέτοια πράγματα. Αλλά το πάθος μου, και αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο γνωστός, είναι οι φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας. Όπου πηγαίνει η βασίλισσα, πηγαίνω κι εγώ» αναφέρει.

Κανένας φωτογράφος με το όνομα Ντάνκαν Μούιρ δεν υπήρξε πραγματικά.

More

Οι πρώην σου δε θέλουν ούτε να σε βλέπουν;...

Δεν είμαι σίγουρη ότι όλοι οι άνθρωποι που είχαν σχέση μεταξύ τους, μπορούν να διατηρούν επαφές και...

Quilted Jackets – Η ανοιξιάτικη σωτηρία σου έχει στυλ

Σε περίπτωση που ψάχνεις ένα πανωφόρι το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις τη μετάβαση από το...
Brooklyne