Η Lady Gaga και ο Tony Bennet συζητούν για τη μεταξύ τους χημεία σε νέο τρέιλερ για το επερχόμενο άλμπουμ τους, Love for Sale.
Το τρέιλερ, δίνει στους θαυμαστές τη δυνατότητα να δουν σκηνές από την ηχογράφηση του άλμπουμ και δείχνει τη Gaga να συνεργάζεται με τον Bennet.
«Έχει τόσο ταλέντο και από τη στιγμή που είμαστε μαζί κάτι πολύ καλό συμβαίνει μεταξύ μας» λέει ο Bennet για τη Lady Gaga. «Γίνεται δημιουργικό αυτό που συμβαίνει» τονίζει.
Η Gaga αναφέρεται στη χαρά που αντλεί από την ηχογράφηση με τον Μπένετ και ότι ελπίζει ότι η τζαζ μουσική δεν θα μείνει ποτέ πίσω.
«Αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό και είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Μπορώ μόνο να ελπίζω και να προσεύχομαι ότι όταν οι άνθρωποι ακούσουν αυτόν τον δίσκο, να γνωρίζουν την αξία αυτού του είδους της φιλίας μεταξύ των γενεών» προσθέτει η Gaga.
Το άλμπουμ «Love for Sale» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή.
Είναι η τελευταία ηχογράφηση του Tony Bennet. Ο 95χρονος θρύλος της μουσικής και η οικογένειά του ανακοίνωσαν τον Φεβρουάριο ότι διαγνώστηκε με νόσο Αλτσχάιμερ το 2016. Ο Danny Bennet, ο οποίος είναι μάνατζερ του πατέρα του για περισσότερα από 40 χρόνια ανέφερε τον περασμένο Αύγουστο στο Variety ότι προέχει η υγεία του τραγουδιστή.
Ο Bennet είναι σταρ από το 1951 με τραγούδια – μεγάλες επιτυχίες, όπως τα I Left My Heart In San Francisco και The Shadow Of Your Smile. Έχει βραβευθεί με 18 Grammy και πούλησε πάνω από 50 εκατομμύρια δίσκους.
Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ήρθαν την τελευταία δεκαετία, συμπεριλαμβανομένου του άλμπουμ του με το ντουέτο του με τη Lady Gaga, Cheek To Cheek, το οποίο κέρδισε Grammy το 2015.