Think Jewels: To ελληνικό luxury brand κοσμημάτων που γεννήθηκε από την αγάπη για δημιουργία

«Κοινό μας όραμα το κόσμημα να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας κάθε γυναίκας αποτελώντας τρόπο έκφρασης και δημιουργίας...»

Η Μένη και η Κική είναι οι ιδρύτριες του Think Jewels, της ελληνικής εταιρίας χειροποίητων κοσμημάτων που έρχεται να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και μοναδικά σχέδια στην ελληνική αγορά, καθώς και να καταστήσει την αγορά του κοσμήματος μία εύκολη και προσιτή υπόθεση. Οι δύο αδελφές με κίνητρο την κοινή τους αγάπη για δημιουργία, και έχοντας εντοπίσει την ανάγκη για μοναδικές και ολοκληρωμένες προτάσεις για κοσμήματα, αποφάσισαν να δημιουργήσουν την THINK JEWELS το 2023. Τις γνωρίσαμε και μιλήσαμε μαζί τους για το brand, το όραμα και τους στόχους τους μέσω των δημιουργιών τους.

Καλησπέρα κορίτσια!

 

Πείτε μας λίγα λόγια για το Think Jewels. Πως γεννήθηκε αυτή η ιδέα;

 

Η ιδέα για το Think Jewels γεννήθηκε από την αγάπη μας για δημιουργία. Οτιδήποτε χειροποίητο μας τραβούσε την προσοχή από μικρή ηλικία και έτσι τα πρώτα μας κοσμήματα δημιουργήθηκαν το 2006 στο γυάλινο τραπέζι της κουζίνας του πατρικού μας. Τα υλικά ήταν εύπλαστα, μιας και αυτό μας επέτρεπε η τότε ηλικία μας, και ο φούρνος του σπιτιού ήταν σύμμαχός μας. Κοινό μας όραμα το κόσμημα να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας κάθε γυναίκας αποτελώντας τρόπο έκφρασης και δημιουργίας , ενώ παράλληλα να είναι μία εύκολη και προσιτή υπόθεση  χωρίς να δημιουργεί προβλήματα.

Τι εκπροσωπεί το brand;

 

Οι λέξεις που μας αντιπροσωπεύουν είναι η αισιοδοξία, η απλότητα, η εφευρετικότητα και το restlessness (αεικινησία).

Η αισιοδοξία είναι βασικό στοιχείο του χαρακτήρα μας, το οποίο εκφράζεται από τα χρώματα του brand μας και συνεχώς μας τροφοδοτεί με όνειρα και έμπνευση.

Τα σχέδια των κοσμημάτων κινούνται σε απλές γραμμές με διττή λειτουργικότητα, μάρτυρας της απλότητας, μιας και στόχος μας είναι τα κοσμήματα να φοριούνται με διαφορετικούς τρόπους ώστε να καλύπτουν την ανάγκη για διαφορετικό στυλ καθημερινά.

Η εφευρετικότητα αποτυπώνεται ακόμη και στο logo μας, το οποίο έχουμε σχεδιάσει οι ίδιες, χρησιμοποιώντας τα αρχικά γράμματα του brand και αναπαριστά ένα σκουλαρίκι σε λοβό αυτιού.

Η συνεχής αναζήτηση καινοτόμων προϊόντων και μοναδικών σχεδίων είναι αυτό που έχει καταστήσει το brand μας ξεχωριστό, καθώς ήδη στον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας, έχουμε εξασφαλίσει την αποκλειστική διάθεση ενός προϊόντος (game changer) που έχει έρθει για να αλλάξει τα δεδομένα στην Ελλάδα.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το μέλλον;

 

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία σε όποιον επισκέπτεται στο site μας. Έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα θα θέλαμε εμείς να απολαμβάνουμε σε κάθε εμπειρία αγοράς, παρέχοντας μία μεγάλη γκάμα μοναδικών κοσμημάτων, ώστε κάθε γυναίκα να έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί το δικό της μοναδικό στυλ, αλλά και λύσεις σε καθημερινά ζητήματα με καινοτόμα προϊόντα καλύπτοντας κάθε ανάγκη. Τόσο η δημιουργία ενός εύχρηστου site, όσο και η άμεση εξυπηρέτηση και η ευγένεια είναι αναπόσπαστο κομμάτι  του brand, στοχεύοντας στην εξασφάλιση της ολοκληρωμένης εμπειρίας.

Τι αποτελεί για εσάς πηγή έμπνευσης;

 

Πηγή έμπνευσης μας αποτελεί μία βόλτα στην κοιλάδα των Σερρών, μία εικόνα από τα ταξίδια μας, έως καθετί που συναντούμε στην καθημερινότητά μας.

Που μπορούμε να βρούμε τα κοσμήματα του Think Jewels;

 

Διαθέτουμε e-shop στο www.thinkjewels.gr, όπου κάποιος μπορεί να βρει κοσμήματα κατασκευασμένα από ατσάλι, ασήμι 925, ημιπολύτιμους λίθους και  ορείχαλκο.

Μπορείτε επίσης να μας βρείτε και στα social media :

Instagram

Facebook

Tik Tok

Pinterest

 

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Do it like in Japan – Γιατί να αρχίσεις από σήμερα να κάθεσαι στο πάτωμα όπως οι Ιάπωνες

Στον δυτικό κόσμο συνηθίζουμε να επενδύουμε χιλιάδες στο καθιστικό μας, τους καναπέδες, τις πολυθρόνες, τα κρεβάτια και τα σκαμπό, ενώ το πρώτο πράγμα που...

Μαγιό 2024: Αυτές είναι οι 6 τάσεις στα μαγιό για φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε και είμαστε έτοιμες να το υποδεχτούμε. Ακόμα και αν είμαστε αυτή τη στιγμή στο γραφείο ή στην εργασία, το μυαλό...

Mediterranean Decor: Τι εστί μεσογειακή διακόσμηση και πως μπορείς να την ενσωματώσεις στο εξοχικό σου;

Καθώς μεταβαίνουμε από την άνοιξη στο καλοκαίρι μας διακατέχουν συναισθήματα ανεμελιάς και χαλαρότητας, καθώς και η χαρούμενη προσμονή των καλοκαιρινών διακοπών. Ακούγοντας για το...

Strobing Technique: Ποια είναι τα σημεία που πρέπει να εστιάσουμε για “ηλιόλουστη” εφαρμογή highlighter;

Κανένα μακιγιάζ δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο χωρίς λίγη λάμψη. Φυσικά αναφερόμαστε στο highlighter, το αγαπημένο μας προϊόν makeup το οποίο σαν μαγικό ραβδάκι...
Brooklyne