Οι ιδέες για τατουάζ στο πίσω μέρος του αυτιού, που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν

Το τατουάζ αποτελεί μια εξάρτηση που αν είσαι έστω και λίγο φαν, θα καταλήξεις σίγουρα μετά το πρώτο να σκέφτεσαι το αμέσως επόμενο, και κάπως έτσι μάλλον θα κινείται η ζωή σου γενικότερα, μετά την πρώτη σου επίσκεψη σε ένα tattoo studio.

Μπορεί να είναι κάτι διακριτικό αλλά σίγουρα δεν περνά ποτέ απαρατήρητο. Τα τατουάζ έχουν μπεί ολοένα και περισσότερο στη ζωή μας, σε σημεία που μέχρι πρόσφατα κανείς μας δεν τόλμαγε έστω και να σκεφτεί. Λίγο η δουλειά, λίγο ο κόσμος που ίσως ακόμα δεν είναι έτοιμος για εκκεντρικές παρουσίες. Το τατουάζ είναι και θα είναι ένα “κόσμημα” για αρκετούς, και κάτι στο “πυρ το εξώτερο” για κάποιους άλλους.

Με τα χρόνια τα σχέδια των τατουάζ έχουν κάνει τη δική τους διαδρομή πάνω στα σώματα μας. Ξεκίνησαν από την πλάτη, πέρασαν στα χέρια και στα πόδια, ενώ πρόσφατα έκαναν την εμφάνιση τους στο λαιμό και σε κάποια σημεία του προσώπου. Ένα λοιπόν από τα πιο “ιδιαίτερα” σημεία θεωρείται το πίσω μέρος του αυτιού, το οποίο αφήνει μια αινιγματική αίσθηση σχετικά με τον κάτοχο του.

Τι θα μπορούσες λοιπόν να “χτυπήσεις” στο συγκεκριμένο σημείο, ειδικά αν είσαι τύπος που δε θες να φαίνεται;

  1. Κάνε χώρο σε ένα λουλούδι

Μια από τις πιο κλασσικές συνταγές σχεδίων είναι τα λουλούδια. Συνήθως λειτουργούν συνοδευτικά επάνω στα τατουάζ ή σαν καθαρό σχέδιο μόνα τους αλλά εδώ μιλάμε για μια πιο “διακριτική” πρόταση που δε θα σε κάνει να έχεις επάνω σου, την Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.

Πρόσθεσε ένα διακριτικό λουλούδι, ίσως και με λίγο χρώμα, δίνοντας και κάποια “σκιά”. Τα λουλούδια σε σχέση με άλλα σχήματα που απαιτούν γεωμετρία, μπορεί να δείχνουν εξαιρετικά σε ένα μικρότερο μέγεθος, οπότε για εσένα που θες κάτι πιο “μαζεμένο” μπορεί και να αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Capture2. Οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν

Οι πεταλούδες με τα χρόνια κέρδισαν έδαφος στα σχέδια των τατουάζ, ίσως γιατί για αρκετούς συμβολίζουν την αλλαγή, την μεταμόρφωση και την ελευθερία. Δίνουν μια καλαισθησία η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος, πόσο μάλλον στο πίσω μέρους του αυτιού.

Αν θέλεις να ανακαλύψεις την νέα σου θηλυκή πλευρά, τότε οι πεταλούδες υπόσχονται να σε μεταφέρουν εκεί.

2

3. Πήγαινε με ως τα αστέρια

Τα αστέρια ίσως να αποτελούν και ένα από τα πιο συνηθισμένα σχέδια τατουάζ αλλά παρόλα αυτά δε σταματούν να εξελίσσονται. Συμβολίζουν την ελπίδα, το φως και ίσως να χρειάζεσαι κάτι τέτοιο ειδικά αν βρίσκεσαι σε ένα “σκοτεινό” σημείο της ζωής σου.

Μπορείς να κάνεις από ένα απλό αστεράκι μέχρι και έναν ολόκληρο αστερισμό, γιατί τα άστρα και τα ζώδια εδώ θα σε βγάλουν από τα εμπόδια. Εσύ επιλέγεις, εξάλλου αυτί είναι όσο να πείς θα φαίνεται. Ιδανικά μη το παρακάνεις γιατί μπορεί το αποτέλεσμα να είναι πιο έντονο από όσο περίμενες, αλλά και σε αυτή την περίπτωση μην αγχώνεσαι και ΓΙΟΛΟ.

56 4. Καλό το παραμύθι σου, αλλά βάλε και ένα δράκο

Τόσους έχεις ακούσει σε αυτή τη ζωή, γιατί να μη βάλεις και εσύ έναν από μόνη σου. Ο δράκος συμβολίζει ένα δυναμισμό και σίγουρα δεν είναι το κλασσικό τατουάζ που θα συναντήσει κάποιος στο πίσω μέρος του αυτιού κάποιου.

Οι δράκοι διαθέτουν αρκετές ερμηνείες, οι οποίες εκπέμπουν δύναμη, σοφία και προστασία. Κάτι ήξερε η Καλίσι στο Game Of Thrones, κάτι ήρθε η ώρα να μάθεις και εσύ από αυτό. Α! Και μη ξεχάσεις να τους δώσεις και ονόματα.

Capture

5. Πίσω από τις βλέψεις, κρύβονται οι λέξεις

Και αν όλα τα παραπάνω σχήματα δε σε έπεισαν, τόσε μην αγχώνεσαι γιατί μια καλή γραμματοσειρά δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

Τα lettering tattoos θεωρούνται από την πλειοψηφία σαν μια από τις πιο ασφαλείς επιλογές. Βρίσκεις την αγαπημένη σου φράση, λέξη, όνομα, ημερομηνία που συμβολίζει κάτι για εσένα, βρίσκεις οποιαδήποτε γραμματοσειρά θες εκτός από την Arial και voila! Έχεις ένα έτοιμο customized τατουάζ στα δικά σου μέτρα και αν είναι και λατινικά, άσε τον καθένα να σε ρωτάει τι σημαίνει. Been There Done that.

34

Ελπίζω να πήρες μερικές ιδέες, χειμώνας έρχεται εξάλλου, οπότε σκέψου κάτι ξεχωριστό και θα θυμηθείς. Εγώ και τα 18 τατουάζ μου πάντως, σου στέλνουμε την δημιουργική μας αγάπη και υποστήριξη.

Χρύσα Αντωνιάδη


*Ακολουθήστε το brooklyne.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα μας άρθρα!

More

Οι πρώην σου δε θέλουν ούτε να σε βλέπουν;...

Δεν είμαι σίγουρη ότι όλοι οι άνθρωποι που είχαν σχέση μεταξύ τους, μπορούν να διατηρούν επαφές και...

Quilted Jackets – Η ανοιξιάτικη σωτηρία σου έχει στυλ

Σε περίπτωση που ψάχνεις ένα πανωφόρι το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις τη μετάβαση από το...
Brooklyne