Η Stella McCartney ενώνει τις δυνάμεις της με το cast του “Sex Education” για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού

Η Stella McCartney είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα σοβαρά θέματα που προσεγγίζει μέσα από το χώρο της μόδας, χρησιμοποιώντας πάντα μια όμως μια μικρή δόση χιούμορ. Η 50χρονη σχεδιάστρια είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς το 1998 έχασε τη μητέρα της από την συγκεκριμένη ασθένεια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η 7η χρονιά που η McCartney προσεγγίζει με ιδιαίτερότητα το συγκεκριμένο θέμα.

Η σειρά Sex Education έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα στις πολυπληθείς συλλογές του Netflix, οπότε η συνεργασία της με το cast των ηθοποιών, αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό για την καμπάνια της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

Η γνωστή σχεδιάστρια λοιπόν επέλεξε για ambassadors τους αγαπημένους ηθοποιούς της σειράς, με σκοπό την προώθηση της νέας limited edition σειράς t-shirt, το οποίο είναι διακοσμημένο με το slogan “Toilet, Teeth, Tits” ή σε συντομογραφία “The Triple T”. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μέσα από τη συγκεκριμένη καμπάνια μέρος των εσόδων θα δοθούν για τις έρευνες που αφορούν τον καρκίνο του μαστού, ενώ η κάθε πώληση θα προωθεί την προσφορά που αφορά τον ειδικό στηθόδεσμο που θα πρέπει να φορά η κάθε γυναίκα, μετά τη διαδικασία της μαστεκτομής.

Στην επίσημη καμπάνια λοιπόν Toilet, Teeth, Tits συμμετέχουν οι ηθοποιοί Chinenye Ezeudu, Aimee Lou Wood, Mimi Keene, Sami Outalbali, Chaneil Kular και Simone Ashley, με κεντρικό νόημα ότι ενώ έχεις ακολουθήσει την κλασσική ρουτίνα “τουαλέτας και πλύσιμο δοντιών” έχει έρθει η ώρα να κάνεις αυτοεξέταση στο στήθος σου.

Στο βίντεο που συνοδεύει την καμπάνια εμφανίζεται η McCartney στο ρόλο της Ella Allets, η οποία περιτριγυρίζεται από φρούτα που το σχήμα τους παραπέμπει στο σχήμα του μαστού, και προσπαθεί να εξηγήσει στους μαθητές της το πόσο σημαντίκό είναι η πρόληψη κατά της συγκεκριμένης νόσου.

Οπότε Toilet, Teeth, Tits, γιατί μπορεί όντως να σου σώσει τη ζωή.

Eddie <3

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

34 + = 44