Η BDSM dominatrix Cora Korsett άφησε ιστορία στα ’70s με τη μικρότερη μέση που είχε υπάρξει ποτέ

Η Cora Korsett είχε καταγωγή από τη Γερμανία και πέρα από τις BDSM ασχολίες της, είχε μια ιδιαίτερη αγάπη και συμπάθεια στο Body Modification, μέσα από φετιχιστικές εμφανίσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ιδιαίτερα cyber και προκλητικές για την εποχή τους.

Έπειτα από μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για εκείνη, παρά μόνο φωτογραφικό υλικό σε αρχεία από τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της.

Η Cora ήταν αρκετά ψηλή με ύψος περίπου 1,80 και σε συνδυασμό με την εκκεντρική της εμφάνιση μπορούσε να συντηρήσει την ιδιαίτερα επιβλητική της εικόνα. Παράλληλα οι φωτογραφίες της είχαν δημοσιευτεί σε πάρα πολλά φετιχιστικά περιοδικά τη δεκαετία 1960 -1970. Κανείς δεν ξέρει τι απέγινε, και δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη πληροφορία για τη ζωή της, από τη στιγμή που σταμάτησε τις φωτογραφίσεις.

cora-korsett-7Οι περισσότεροι της έκαναν συχνά την ίδια ερώτηση, η οποία αφορούσε φυσικά την εξωπραγματικά μικρή διάμετρο της μέσης της, και το πόσο ακόμα μικρότερη θα μπορούσε να γίνει. Σύμφωνα με την ίδια σε αυτό έπαιζε κομβικό ρόλο η φυσική κατάσταση του κάθε σώματος, καθώς εκείνη διέθετε ιδιαίτερα ψηλό κορμό με χαμηλούς ώμους που της επέτρεπαν να πειραματιστεί με το σώμα της.

cora-korsett-6Η απόσταση ανάμεσα στους γοφούς και στα πλευρά της ήταν αρκετά μεγάλη, οπότε είχε αρκετό χώρο ώστε να μπορέσει να διαμορφώσει τη σιλουέτα της. Επίσης δεν ένιωθε καμία δυσφορία πιέζοντας τα πλευρά της.

cora-korsett-9Σημαντικό ρόλο για εκείνη έπαιζε παράλληλα το μεγάλο της στήθος το οποίο έδειχνε ακόμη πιο ψηλά πιέζοντας τη μέση της ολοένα και περισσότερο.

Aυτές είναι και οι περισσότερες από τις φωτογραφίες της Cora που μπορείς να βρείς στο διαδίκτυο:

cora-korsett-10
cora-korsett-11cora-korsett-3
30c8accaabca6e4f52bb7776d9e6abffΧρύσα Αντωνιάδη

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

12 + = 20