Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

9 #facts που θα έπρεπε να ξέρετε για τα γυναικεία προφυλακτικά

Είμαστε σχεδόν βέβαιες ότι είστε πολύ απασχολημένες με το να προσπαθείτε να πείσετε το σύντροφό σας να χρησιμοποιήσει ένα ανδρικό προφυλακτικό και δεν έχετε ακόμη δοκιμάσει να φορέσετε ένα γυναικείο.

Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες απεχθάνονται αυτή τη μέθοδο αντισύλληψης ενώ οι γυναίκες δεν είναι επαρκώς ενημερωμένες για τη γυναικεία έκδοσή της.

Τα γυναικεία προφυλακτικά που διαφορετικά ονομάζονται και εσωτερικά, προφυλάσσουν με τον ίδιο τρόπο από ΣΜΝ και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αλλά έχουν αρκετές διαφορές από τα ανδρικά.

Για παράδειγμα, ένα γυναικείο προφυλακτικό είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα ανδρικό και πρέπει να μπει στο εσωτερικό του κόλπου με τον αντίστροφο τρόπο από αυτόν που εφαρμόζεται πάνω σε ένα πέος.

9 #facts που θα έπρεπε να ξέρετε για τα γυναικεία προφυλακτικά:

H μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα ανδρικά και στα γυναικεία προφυλακτικά είναι ότι τα γυναικεία έχουν δυο δαχτυλίδια: To εσωτερικό είναι ευέλικτο, βοηθά στην διείσδυση και κρατάει το προφυλακτικό στη θέση του ενώ το εξωτερικό το συγκρατεί στο εξωτερικό του αιδοίου.

Πρέπει να είστε βέβαιες ότι το τοποθετήσατε σταθερά για να μη μετακινηθεί κατά την επαφή. Κατά τη διάρκεια της πράξης δε χρειάζεται να το κρατάτε με το χέρι σας αλλά όταν τελειώσετε την πράξη καλό θα ήταν να το κρατάτε από το εξωτερικό δαχτυλίδι για να το αφαιρέσετε.

Είναι μόνο 79% αποτελεσματικά στο να σας προστατεύσουν από μια εγκυμοσύνη και αυτό επειδή δε μένουν σταθερά στη θέση τους. Από την άλλη μεριά τα ανδρικά είναι 85% αποτελεσματικά.

Θα πρέπει να νιώθετε άνετα με το να έχετε κάτι μέσα σας. Αν έχετε χρησιμοποιήσει ταμπόν, είναι ένα καλό βήμα στο να έχετε εξοικειωθεί με το να βρίσκεται ένα ξένο σώμα μέσα στον κόλπο σας, αλλά τα menstrual cups είναι ακόμη πιο ιδανικά για να σας προετοιμάσουν.

Μπορείτε να τοποθετήσετε το γυναικείο προφυλακτικό στον κόλπο σας ακόμη και οκτώ ώρες πριν κάνετε σεξ. Καλό αυτό γιατί “δεν καταστρέφει τη στιγμή”, δηλαδή όταν έρθει η ώρα είστε ήδη έτοιμες.

Mπορεί να έχουν χαρακτηριστεί “γυναικεία” αλλά λειτουργούν επίσης πολύ καλά και στο πρωκτικό σεξ και για τα δυο φύλα.

Έχουν ημερομηνία λήξης όπως ακριβώς και τα ανδρικά, γι αυτό όταν τα αγοράσετε καλό θα είναι να την τσεκάρετε.

Επίσης προσοχή, τα μακριά νύχια είναι εχθρός σας στην προκειμένη περίπτωση. Θα σας δυσκολέψουν και στην τοποθέτηση και στην αφαίρεση και δε βρίσκεστε σε ΑΤΜ για να σας βοηθήσει κάποιος ευγενικός άνθρωπος που στέκεται στην ουρά πίσω σας με την κάρτα σας που δε μπορείτε να τη βγάλετε από το μηχάνημα.

Έλενα Φάκου
Έλενα Φάκου
Oταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω έλεγα τίποτα και νομίζω πως το κατάφερα. Μετά κατάλαβα πως έδινα έξυπνη απάντηση γιατί έστω κι αν έγινα κάτι λίγο παραπάνω απ αυτό, τώρα μπορώ να νιώθω σίγουρα επιτυχημένη. Θα με χαρακτήριζα ένα leftover των 90s που δεν έπαψα ποτέ να ονειρεύομαι. Βαριέμαι εύκολα, μου αρέσει να τρώω ποπ κορν και η αγαπημένη μου μέρα είναι η Παρασκευή. Εδώ που μπήκατε να είστε προετοιμασμένοι: Το brooklyne είναι η πιο badass γυναικεία πρόταση της πιάτσας. Δε χρειάζεται να γράψω περισσότερα για εμένα, θα γνωριστούμε αν περνάτε συχνά να τα λέμε. Είμαστε πάντα ανοιχτά.
Share this
Tags

+ MUSTS

Το “sick skin” trend ήρθε για να μείνει

Έχεις παρατηρήσει το δέρμα σου να λάμπει και να φαίνεται πιο υγιές από ποτέ τις μέρες που είσαι άρρωστη; Εάν η απάντηση είναι θετική,...

Το παράλληλο σύμπαν του OnlyFans είναι πιο κοντά από ότι φαντάζεσαι

Το OnlyFans, όπως ίσως γνωρίζετε, είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα με αποκλειστικά σεξουαλικό περιεχόμενο το οποίο προσφέρουν οι δημιουργοί επί πληρωμή. Έχει 130 εκατομμύρια χρήστες και μεγάλο μέρος της επιτυχίας του αποδίδεται στην αίσθηση σύνδεσης που έδωσε στους καταναλωτές το συνδρομητικό μοντέλο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Τότε που δεν μπορούσαν να βγουν έξω και να αναζητήσουν τη σεξουαλική παρέα στράφηκαν στις online...

Ανακτήστε τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σας με προϊόντα Athonites

Καθώς η ηλιόλουστη λάμψη του καλοκαιριού αρχίζει να ξεθωριάζει και περνάμε στην ανακουφιστική «αγκαλιά» του Φθινοπώρου, η ελληνική σειρά Athonites μας καλωσορίζει για να...

“The Curse”: Η Εmma Stone και ο Nathan Fielder σε νέα σειρά μυστηρίου

Η Εmma Stone και ο Nathan Fielder πρωταγωνιστούν στην πολλά υποσχόμενη νέα σειρά της A24 και του Showtime, με τίτλο "The Curse". Στο πρώτο teaser...

Ματσάτα με Ραγού Μανιταριών

Η αγαπημένη Ματσάτα ταιριάζει απόλυτα με το αρωματικό ραγού μανιταριών, που μπορείτε να απολαύσετε εύκολα σε μόλις μισή ώρα. Υλικά: 500g Ματσάτα Χρυσή Σειρά MISKO 600 γρ....

Αυτά είναι τα καλύτερα eyeshadow sticks της αγοράς

Το μακιγιάζ ματιών δε χρειάζεται να είναι περίπλοκο –ειδικά αν τα καλύτερα eyeshadow sticks έχουν κάποια σχέση με αυτό. Eίναι τόσο ευέλικτa, που μπορείς...

More like this