Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

9 #facts που θα έπρεπε να ξέρετε για τα γυναικεία προφυλακτικά

Είμαστε σχεδόν βέβαιες ότι είστε πολύ απασχολημένες με το να προσπαθείτε να πείσετε το σύντροφό σας να χρησιμοποιήσει ένα ανδρικό προφυλακτικό και δεν έχετε ακόμη δοκιμάσει να φορέσετε ένα γυναικείο.

Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες απεχθάνονται αυτή τη μέθοδο αντισύλληψης ενώ οι γυναίκες δεν είναι επαρκώς ενημερωμένες για τη γυναικεία έκδοσή της.

Τα γυναικεία προφυλακτικά που διαφορετικά ονομάζονται και εσωτερικά, προφυλάσσουν με τον ίδιο τρόπο από ΣΜΝ και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αλλά έχουν αρκετές διαφορές από τα ανδρικά.

Για παράδειγμα, ένα γυναικείο προφυλακτικό είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα ανδρικό και πρέπει να μπει στο εσωτερικό του κόλπου με τον αντίστροφο τρόπο από αυτόν που εφαρμόζεται πάνω σε ένα πέος.

9 #facts που θα έπρεπε να ξέρετε για τα γυναικεία προφυλακτικά:

H μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα ανδρικά και στα γυναικεία προφυλακτικά είναι ότι τα γυναικεία έχουν δυο δαχτυλίδια: To εσωτερικό είναι ευέλικτο, βοηθά στην διείσδυση και κρατάει το προφυλακτικό στη θέση του ενώ το εξωτερικό το συγκρατεί στο εξωτερικό του αιδοίου.

Πρέπει να είστε βέβαιες ότι το τοποθετήσατε σταθερά για να μη μετακινηθεί κατά την επαφή. Κατά τη διάρκεια της πράξης δε χρειάζεται να το κρατάτε με το χέρι σας αλλά όταν τελειώσετε την πράξη καλό θα ήταν να το κρατάτε από το εξωτερικό δαχτυλίδι για να το αφαιρέσετε.

Είναι μόνο 79% αποτελεσματικά στο να σας προστατεύσουν από μια εγκυμοσύνη και αυτό επειδή δε μένουν σταθερά στη θέση τους. Από την άλλη μεριά τα ανδρικά είναι 85% αποτελεσματικά.

Θα πρέπει να νιώθετε άνετα με το να έχετε κάτι μέσα σας. Αν έχετε χρησιμοποιήσει ταμπόν, είναι ένα καλό βήμα στο να έχετε εξοικειωθεί με το να βρίσκεται ένα ξένο σώμα μέσα στον κόλπο σας, αλλά τα menstrual cups είναι ακόμη πιο ιδανικά για να σας προετοιμάσουν.

Μπορείτε να τοποθετήσετε το γυναικείο προφυλακτικό στον κόλπο σας ακόμη και οκτώ ώρες πριν κάνετε σεξ. Καλό αυτό γιατί “δεν καταστρέφει τη στιγμή”, δηλαδή όταν έρθει η ώρα είστε ήδη έτοιμες.

Mπορεί να έχουν χαρακτηριστεί “γυναικεία” αλλά λειτουργούν επίσης πολύ καλά και στο πρωκτικό σεξ και για τα δυο φύλα.

Έχουν ημερομηνία λήξης όπως ακριβώς και τα ανδρικά, γι αυτό όταν τα αγοράσετε καλό θα είναι να την τσεκάρετε.

Επίσης προσοχή, τα μακριά νύχια είναι εχθρός σας στην προκειμένη περίπτωση. Θα σας δυσκολέψουν και στην τοποθέτηση και στην αφαίρεση και δε βρίσκεστε σε ΑΤΜ για να σας βοηθήσει κάποιος ευγενικός άνθρωπος που στέκεται στην ουρά πίσω σας με την κάρτα σας που δε μπορείτε να τη βγάλετε από το μηχάνημα.

Έλενα Φάκου
Έλενα Φάκου
Oταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω έλεγα τίποτα και νομίζω πως το κατάφερα. Μετά κατάλαβα πως έδινα έξυπνη απάντηση γιατί έστω κι αν έγινα κάτι λίγο παραπάνω απ αυτό, τώρα μπορώ να νιώθω σίγουρα επιτυχημένη. Θα με χαρακτήριζα ένα leftover των 90s που δεν έπαψα ποτέ να ονειρεύομαι. Βαριέμαι εύκολα, μου αρέσει να τρώω ποπ κορν και η αγαπημένη μου μέρα είναι η Παρασκευή. Εδώ που μπήκατε να είστε προετοιμασμένοι: Το brooklyne είναι η πιο badass γυναικεία πρόταση της πιάτσας. Δε χρειάζεται να γράψω περισσότερα για εμένα, θα γνωριστούμε αν περνάτε συχνά να τα λέμε. Είμαστε πάντα ανοιχτά.
Share this
Tags

+ MUSTS

Τα little white dresses που θα σου κλέψουν την καρδιά

Τίποτα άλλο δε θυμίζει στη μόδα καλοκαίρι, όπως ένα μικρό λευκό φόρεμα. Τα little white dresses όπως θα τα δείτε να φιγουράρουν σε μεγάλους...

Παίζει ρόλο τελικά η μέρα που έχεις γεννηθεί;

Και ναι, ακόμη και η ημέρα της εβδομάδας η οποία γεννήθηκες παίζει ρόλο στο τι χαρακτήρας είσαι. Μπορεί να σου φανεί περίεργο κι όμως...

Πανσέληνος Αυγούστου 2022 – Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Αφιερωμένη στα μυστικά της αρχαιότητας η φετινή δράση

Tην Παρασκευή 12 Αυγούστου το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο θα υποδεχθεί την ωραιότερη πανσέληνο του χρόνου με ελεύθερη είσοδο από τις 20:00 έως τις 23:30. Οι επισκέπτες...

Series cheating: Η νέα απειλή για τη σχέση σου είναι εδώ

Μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι χώριζαν για λόγους όπως η απιστία, η ρουτίνα και οι διαφωνίες. Πλέον χωρίζουν επειδή ο ένας βλέπει μόνος του μια...

6+1 setting sprays για να παρατείνεις το μακιγιάζ σου

Σου έχει τύχει να είσαι μόλις στη μέση της ημέρας σου και το μακιγιάζ σου έχει αρχίσει και «λιώνει», με αποτέλεσμα να νιώθεις άβολα;...

Zάχαρη και υποκατάστατα: ‘Ολα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Θα αρχίσω αυτό το κείμενο λέγοντας σου πως είμαστε σχεδόν όλοι εθισμένοι στη ζάχαρη...ναι ισχύει! Η ζάχαρη είναι ένα προϊόν που βγαίνει από την ειδική...

More like this