Το Spotify δημιούργησε μια σειρά από χαλιά για να τιμήσει το νέο άλμπουμ των Florence + The Machine, “Dance Fever”

'Εχουμε λοιπόν και επίσημα την πρώτη συλλογή από τα χαλιά του "Billboard" όπως ονομάστηκαν.  Τα 3 χαλιά θα βρίσκονται στην έκθεση μέχρι τις 20 Μαϊου, και όταν κάποιος πλησιάσει κοντά τους θα μπορεί να σκανάρει μέσω ενός κωδικού QR το νέο άλμπουμ των Florence + The Machine, και να ισχυρίστεί πανηγυρικά: "Ναι γειά σας, εμείς για τα χαλιά ήρθαμε".

Το “Dance Fever” είναι προ των πυλών και το Spotify αποφάσισε να τιμήσει το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος στην Dulwich Picture Gallery του Λονδίνου.

Μετά από 4 χρόνια σιωπής οι Florence + The Machine, επιστρέφουν με το Dance Fever το οποίο ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ μας έχουν ήδη δώσει μια πρώτη γεύση από τις κυκλοφορίες των singles “King” και “Free”. Και ενώ η ονομασία του άλμπουμ μπορεί να παραπέμπει σε ρυθμούς της Disco, δεν έχει καμία απολύτως σχέση, καθώς τα περισσότερα κομμάτια έχουν σαν έμπνευση  την Choreomania, το φαινόμενο που παρουσιάστηκε το 14ο αιώνα, και έκανε τον κόσμο να χορεύει έξαλλα σε μια μανιακή κατάσταση.

‘Εχουμε λοιπόν και επίσημα την πρώτη συλλογή από τα χαλιά του “Billboard” όπως ονομάστηκαν.  Τα 3 χαλιά θα βρίσκονται στην έκθεση μέχρι τις 20 Μαϊου, και όταν κάποιος πλησιάσει κοντά τους θα μπορεί να σκανάρει μέσω ενός κωδικού QR το νέο άλμπουμ των Florence + The Machine, και να ισχυρίστεί πανηγυρικά: “Ναι γειά σας, εμείς για τα χαλιά ήρθαμε”.

Edie <3

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

− 5 = 2