Εποχιακή αλλαγή ρούχων στις ντουλάπες: Ω ναι, it’s that time of the year!

Και εκεί που βρισκόμαστε σε μια μόνιμη εγρήγορση λόγω των καταστάσεων και των γεγονότων, ο καιρός αποφάσισε να μας τρελάνει (είναι βέβαια Μάρτιος θα μου πεις όλα μπορείς να τα περιμένεις) και βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από εκείνο το καθοριστικό Σαββατοκύριακο που θα κάνουμε το σπίτι “λίμπα” απλώνοντας παντού χειμωνιάτικα και ανοιξιάτικα σαν τον “τραχανά”, σαν ένα υφασμάτινο debate χωρίς διαιτητή.

Είναι ίσως η μόνη δουλειά που προσπαθώ να αποφύγω όσο μπορώ, αλλά δεν αγχώνομαι γιατί απλά με προλαβαίνει εκείνη. Οι θερμοκρασίες αλλάζουν με ταχύτητα φωτός οπότε και να θέλω να το ξεχάσω το παλτό θα πρέπει να γίνει ζακέτα για την ώρα τουλάχιστον, και η ζακέτα άμεσα σε κάτι πιο ελαφρύ. Ελάτε τώρα τόσα χρόνια ξέρουμε ότι είμαστε η χώρα που κοιμόμαστε χειμώνα και ξυπνάμε σαχάρα, δε θα το μάθουμε τώρα. Τι κάνουμε όμως σε αυτές τις extreme περιπτώσεις:

Αρχικά βάλε ένα πλάνο 

Ναι όσο και αν αγαπάς και έχεις αναμνήσεις από ρούχα δεκαετίας που όμως δεν έχεις φορέσει από τότε, καλό θα είναι είτε να τα πακετάρεις ώστε να τα φυλάξεις αν δε μπορείς χωρίς αυτά, ή ακόμα καλύτερα να τα καθαρίσεις και να τα κάνεις μια δωρέα σε κάποιο σύλλογο ή ίδρυμα που θα φανούν άμεσα χρήσιμα.

Σκέψου τη συμβουλή ότι Less Is More

Δε χρειάζεται να υπερφορτώσεις τη ντουλάπα σου με όλα όσα θεωρείς ότι θα σου χρειαστούν κτλ. Οργάνωσε τα ρούχα σου θεματικά και κράτα εκείνα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφη και άνετη. Άσε τις υπερβολές, keep it μίνιμαλ για αρχή και βλέπουμε. Δώσε χώρο στη ντουλάπα και στα ρούχα σου να αναπνέουν χωρίς να στοιβάζονται οριακά να εκραγούν από τις κρεμάστρες.

Καλά να περάσεις στο ξεκαθάρισμα της ντουλάπας σου και άμα χαθείς, υπάρχει η Νικολούλη.

Eddie <3

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

+ 28 = 37