Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Η νέα συλλογή γυαλιών της DSQUARED2 θα αναβαθμίσει το στιλ σου

Η νέα συλλογή γυαλιών αποτυπώνει μια ατίθαση και δυναμική αίσθηση και περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα γυαλιών ηλίου και οράσεως που διακρίνεται σε τέσσερις εκδοχές - Hype, Icon, Refined, Dynamic.

Η DSQUARED2 παρουσιάζει τη νέα Συλλογή Γυαλιών της, που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με την Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεων και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων, και πρόκειται να κυκλοφορήσει τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022.

Το σύγχρονο DNA της DSQUARED2 αποτυπώνεται στο ανεπιτήδευτο ύφος των νέων σχεδίων που ξεχωρίζουν για τις απροσδόκητες πινελιές τους αλλά και την χρωματική τους παλέτα, που ξεκινά από το εμβληματικό μαύρο και λευκό και φτάνει σε νέον τόνους και έντονες αντιθέσεις.

Η νέα συλλογή γυαλιών αποτυπώνει μια ατίθαση και δυναμική αίσθηση και περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα γυαλιών ηλίου και οράσεως που διακρίνεται σε τέσσερις εκδοχές – Hype, Icon, Refined, Dynamic – οι οποίες αντιπροσωπεύουν τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της μάρκας DSQUARED2.

Με αίσθηση που απηχεί τη δεκαετία του 80, όπως αποτυπώνεται στην εμβληματική μάσκα αλλά και τα μοντέλα σε φόρμα δάκρυ από ασετάτ διπλής επίστρωσης, η συλλογή διαθέτει την χαρακτηριστική υπογραφή, το φύλλο Σφενδάμου, καθώς και διαφορετικές εκδοχές του λογότυπου.

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου σε φόρμα δάκρυ είναι κατασκευασμένα από έντονο ασετάτ, με
μεταλλική λεπτομέρεια στη μύτη. Στους βραχίονες διακρίνεται ανάγλυφο το λογότυπο DSQ2, στο εσωτερικό του δεξιού βραχίονα αναγράφεται η ένδειξη «DSQUARED2 Ceresio 9 – Milano», ενώ η λεπτομέρεια του φύλλου Σφενδάμου κοσμεί διακριτικά τα άνετα ακροβραχιόνια από ασετάτ. Χρωματική παλέτα: ταρταρούγα/χρυσό με σκούρους γκρι φακούς, μαύρο/σκούρο μαυρισμένο ασημί με γκρι φακούς, μαύρο/χρυσό με πράσινους φακούς.

Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου σε σχήμα «cat eye» είναι κατασκευασμένα από ασετάτ, με εμβληματικά μεταλλικά στοιχεία στο μπροστινό μέρος και λεπτούς, γυαλιστερούς μεταλλικούς βραχίονες. Στους βραχίονες διακρίνεται ανάγλυφο το λογότυπο DSQ2, στο εσωτερικό του δεξιού βραχίονα αναγράφεται η ένδειξη «DSQUARED2 Ceresio 9 – Milano», ενώ η λεπτομέρεια του φύλλου Σφένδαμου κοσμεί διακριτικά τα ακροβραχιόνια. Χρωματική παλέτα: μαύρο/χρυσό με γκρι φακούς, ταρταρούγα με πράσινους φακούς,μαύρο με γκρι φακούς, κρεμ με κρεμ καθρεπτέ φακούς.

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, με
ασετάτ λεπτομέρεια στη μύτη. Στους βραχίονες διακρίνεται ανάγλυφο το λογότυπο DSQ2, στο εσωτερικό του δεξιού βραχίονα αναγράφεται η ένδειξη «DSQUARED2 Ceresio 9 – Milano», ενώ η λεπτομέρεια του φύλλου Σφενδάμου κοσμεί διακριτικά τα άνετα ακροβραχιόνια από ασετάτ. Χρωματική παλέτα: μαύρο/χρυσό με γκρι φακούς, ταρταρούγα/χρυσό με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα/σκούρο μαυρισμένο ασημί με μπλε
φακούς, μαύρο/σκούρο μαυρισμένο ασημί με ασημί καθρεπτέ φακούς.

Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδας είναι κατασκευασμένα από έντονο ασετάτ και το μπροστινό τους μέρος είναι διακοσμημένο με ένα μεταλλικό στοιχείο με κρύσταλλα.
Στους έντονους βραχίονες διακρίνεται το μεταλλικό λογότυπο DSQ2, στο εσωτερικό του δεξιού βραχίονα αναγράφεται η ένδειξη «DSQUARED2 Ceresio 9 – Milano», ενώ η λεπτομέρεια του φύλλου Σφενδάμου κοσμεί διακριτικά τα ακροβραχιόνια. Χρωματική παλέτα: μαύρο/χρυσό με γκρι φακούς, ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με ασημί καθρεπτέ φακούς.

Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδας διαθέτουν έντονες γεωμετρίες από ασετάτ. Στους βραχίονες διακρίνεται το μεταλλικό λογότυπο DSQ2, στο εσωτερικό του δεξιού βραχίονα αναγράφεται η ένδειξη «DSQUARED2 Ceresio 9 – Milano», ενώ η λεπτομέρεια του φύλλου Σφενδάμου κοσμεί διακριτικά τα ακροβραχιόνια. Χρωματική παλέτα: μαύρο με πράσινους φακούς, ταρταρούγα με σκούρους γκρι φακούς, μαύρο με γκρι φακούς, μαύρο/χρυσό με καφέ ντεγκραντέ φακούς.

 

Unisex, υπερμεγέθης μάσκα με αποσπώμενο visor που διακρίνεται για το χαρακτό λογότυπο ICON σε χρωματική αντίθεση. Στους βραχίονες από ασετάτ διπλής επίστρωσης έχουν χαραχτεί οι ενδείξεις «SUPERVISOR» και «DSQUARED2», ενώ στα ακροβραχιόνια διακρίνεται η λεπτομέρεια του φύλλου Σφένδαμου. Χρωματική παλέτα: μαύρο με σκούρους γκρι φακούς, λευκό με ασημί φακούς.

Unisex, στρογγυλεμένη μάσκα με τα εμβληματικά μεταλλικά στοιχεία στο μπροστινό της μέρος. Στους βραχίονες από ασετάτ διπλής επίστρωσης έχει χαραχτεί το λογότυπο
«ICON» σε χρωματική αντίθεση, ενώ στα ακροβραχιόνια διακρίνεται η λεπτομέρεια του φύλλου Σφένδαμου. Χρωματική παλέτα: μαύρο με πράσινο λογότυπο ICON στους γκρι φακούς, μαύρο/λευκό με γκρι φακούς, λευκό/μαύρο με ασημί καθρεπτέ φακούς.

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα και επίπεδο σχεδιασμό στο μπροστινό τους μέρος είναι κατασκευασμένα από ασετάτ διπλής επίστρωσης, με εμβληματικές μεταλλικές
λεπτομέρειες στο μπροστινό τους μέρος. Στους βραχίονες έχει χαραχτεί το λογότυπο «ICON» σε χρωματική αντίθεση, ενώ στα ακροβραχιόνια διακρίνεται η λεπτομέρεια του φύλλου Σφένδαμου. Χρωματική παλέτα: μαύρο/λευκό με σκούρους γκρι φακούς, ματ μαύρο/λευκό με ασημί καθρεπτέ φακούς, μπλε/λευκό με μπλε φακούς, μαύρο/κόκκινο με κόκκινους καθρεπτέ φακούς, πορτοκαλί/ με χρυσό λογότυπο ICON στους γκρι φακούς,
μοτίβο καμουφλάζ με σκούρους γκρι φακούς.

Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου σε αυστηρό σχήμα «cat eye» είναι κατασκευασμένα από ασετάτ διπλής επίστρωσης, με εμβληματικές μεταλλικές λεπτομέρειες στο μπροστινό τους μέρος. Στους βραχίονες έχει χαραχτεί το λογότυπο «ICON» σε χρωματική αντίθεση, ενώ στα ακροβραχιόνια διακρίνεται η λεπτομέρεια του φύλλου Σφένδαμου. Χρωματική παλέτα: μαύρο/λευκό με σκούρους γκρι φακούς, μαύρο με γκρι φακούς, μαύρο/ροζ με μοβ καθρεπτέ φακούς, λευκό/μαύρο με ασημί καθρεπτέ φακούς, ροζ με ροζ λογότυπο ICON στους γκρι φακούς.

Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου σε υπερμεγέθη τετραγωνισμένη φόρμα είναι κατασκευασμένα
από ασετάτ, με εμβληματικές μεταλλικές λεπτομέρειες στο μπροστινό τους μέρος. Το εμβληματικό μοτίβο «ταινία» της DSQUARED2 διακρίνεται στο εσωτερικό των έντονων βραχιόνων και το λογότυπο DSQUARED2 στο εξωτερικό τους, ενώ τα ακροβραχιόνια κοσμούνται από την λεπτομέρεια του φύλλου Σφενδάμου. Χρωματική παλέτα: μαύρο με σκούρους γκρι φακούς, ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, καφέ κοκάλινο με σκούρους μπλε φακούς, μαύρο με γκρι φακούς.

Μαρία Κουτσάκα
Μαρία Κουτσάκα
Η Μαρία Κουτσάκα σπούδασε Κλασική Φιλολογία στη Θεσσαλονίκη, Επιμέλεια & Διόρθωση κειμένων, αλλά και Web Development στο ΕΚΠΑ. Αρθρογραφεί από το 2014, αφού δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της χωρίς την αρθρογραφία. Το skincare είναι η μεγάλη της αγάπη, αφού πιστεύει πως προηγείται του μακιγιάζ. Πλέον διαθέτει και το δικό της beauty eshop, το dewers.gr, όπου θα τη βρεις να διαδίδει το μήνυμα του skincare και του πολυπόθητου dewy skin. Είναι δεινή αναγνώστρια περιοδικών και βιβλίων, ενώ λατρεύει τα ταξίδια και τη φωτογραφία.
Share this
Tags

+ MUSTS

Υπερτροφική ουλή – Πλέον υπάρχουν τρόποι να την αντιμετωπίσεις

Οι ουλές είναι αποτελέσματα τραυμάτων, που μπορεί να προκύψουν μετά από μια χειρουργική επέμβαση ή μετά από ένα χτύπημα και ουσιαστικά πρόκειται για τον...

Η ιστορία του lip liner που καθόρισε τις τωρινές τάσεις στο μακιγιάζ

Το μακιγιάζ για τα χείλη μπήκε στη μαζική παραγωγή, αφού έγινε ευρέως γνωστό όταν το κραγιόν εφευρέθηκε στην πρώτη του μορφή από τον Maurice...

Mάσκαρα: Όλα όσα πρέπεις να ξέρεις για το προϊον που αγαπήσαμε όσο κανένα

Η μάσκαρα είναι ίσως το πιο σημαντικό προϊόν για την ολοκλήρωση ενός μακιγιάζ. Γιατί όλες θέλουμε οι βλεφαρίδες μας να φαίνονται πυκνές και έντονες!...

Estée Lauder – Οι αγαπημένες κρέμες Revitalizing Supreme+ τώρα διαθέσιμες σε νέες συσκευασίες που αναπληρώνονται

Ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες περιποίησης της επιδερμίδας σε υψηλής απόδοσης προϊόντα περιποίησης, η Estée Lauder παρουσιάζει τις κρέμες Revitalizing Supreme+ Youth Power...

“Pamela, a Love Story” – Η Pamela πιστεύει στην αγάπη και εμείς στην Pamela

Ομολογώ ότι η Pamela Anderson μου ήταν πάντα ιδιαίτερα συμπαθής. Θέμα αύρας, μια παρουσία που ενώ ζούσε στον ουτοπικό κόσμο του Playboy μου έβγαζε...

Gift Guide: Fashion – Beauty προτάσεις δώρων για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει επικίνδυνα και είμαστε απόλυτα σίγουρες ότι έχεις ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζεις τις λίστες σου για τα δώρα που...

More like this