Διάσημες Drag queens μας δίνουν ιδιαίτερα “μαθήματα” για την ομορφιά

Είτε θέλουν να πετύχουν κάτι υπερβολικό και θεματικό ή διακριτικό και απαλό, οι Drag Queens σκαμπάζουν –ίσως περισσότερο από όλους μας- από καλλυντικά, αισθητική και είναι πραγματικοί επαγγελματίες στο πώς να βάλουν το μακιγιάζ, να το κάνουν να διαρκεί αλλά και να το αφαιρέσουν.

Ορίστε λοιπόν μερικές συμβουλές από τον μαγευτικό κόσμο του Drag, που θα σας βοηθήσουν να δείξετε και εσείς “fierce” *tongue pop*.


Φωτίστε τα χείλη σας

Μήπως το φυσικό χρώμα των χειλιών σας είναι υπερβολικά φωτεινό; Αυτό μπορεί να επηρεάσει το πώς φαίνεται το κραγιόν σας. Ένας έξυπνος τρόπος να το αντιμετωπίσετε είναι με το να εξουδετερώσετε το φυσικό χρώμα των χειλιών σας, χρησιμοποιώντας μια ματ ουδέτερη απόχρωση διαρκείας, κάτω από το χρώμα που θα εφαρμόζατε κανονικά.

Αν του βάλεις πούδρα είναι τέλειο, να δες

Πολλές γυναίκες φοβούνται να χρησιμοποιήσουν πούδρα σταθεροποίησης, επειδή αν χρησιμοποιηθεί χωρίς μέτρο, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι σαν να είσαι ο ζυμαρούλης της πιλσμπουρι. Τρου στόρυ. Αν όμως μάθετε να τη χρησιμοποιείτε σωστά και με μέτρο, η πούδρα θα είναι ο καλύτερος σας φίλος, επειδή βοηθάει στο να σταθεροποιήσει το μακιγιάζ ώστε να μην κάνει “ρωγμές” και να μην φαίνεται λιπαρό.

Ρε Μαίρη, που ‘χεις πάει το πράιμερ;

Ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα στο τσαντάκι του μακιγιάζ, είναι το primer. Γιατί; Διότι αν χρησιμοποιήσετε primer σημαίνει πως μπορείτε να εφαρμόσετε λιγότερη «βάση» (foundation) αργότερα. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι το ότι το primer μπορεί και γεμίζει πόρους και γραμμές, κάνοντας έτσι το πρόσωπο να φαίνεται σαν ένας τέλειος καμβάς για να κάνετε “beat”.

Όλα στην ώρα τους

Υπάρχει στιγμή και μέρος για όλα. Ένα πρόσωπο με φανταχτερό και βαρύ μακιγιάζ μπορεί να ταιριάζει στο περιβάλλον ενός κλαμπ, αλλά ίσως μωρέ να μην είναι το πρόσωπο που μπορεί να φορέσει κανείς πηγαίνοντας στη δουλειά το πρωί. Κάτι που πρέπει να έχετε για τα καλά στο μυαλό σας, πριν αποφασίσετε να δώσετε πόνο με το πινέλο.

Φως ματάκια μου

Οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε τα μάτια μας να φαίνονται μεγαλύτερα και να τραβάνε την προσοχή και για αυτό ακριβώς υπάρχει ένα κολπάκι που κάνουν οι Drag Queens για να δημιουργήσουν μια οπτασία. Μια λευκή γραμμή με το μολύβι, εσωτερικά στο κάτω βλέφαρο. Αν προσθέσετε και μερικές ψεύτικες βλεφαρίδες από κάτω, θα κάνετε και ένα βήμα πιο πέρα.

Γκλίτερ! Ναι!

Το γκλίτερ στο μακιγιάζ έχει πλάκα, αλλά το να βρει κανείς πώς να το εφαρμόσει τέλεια έχει τις δυσκολίες του. Οι Drag Queens φυσικά αυτό το έχουν στο τσεπάκι. Το μυστικό τους; Δημιουργούν ένα μείγμα με κόλλα για βλεφαρίδες και νερό. Είναι ασφαλές για το δέρμα, και θα κολλήσει μέχρι να το αφαιρέσετε.

Βγάλ’τα όλα

Στο τέλος της μέρας (ή νύχτας), είναι σημαντικό να αφαιρέσετε όλο το μακιγιάζ για να διατηρήσετε το δέρμα σας σε καλή κατάσταση. Δεν χρειάζεται όμως να ξοδέψετε περιουσίες, περιουσιών σε ειδικά σχεδιασμένα σκευάσματα. Το λάδι καρύδας ξεφορτώνεται τα πάντα, από το γκλίτερ μέχρι και τις ψεύτικες βλεφαρίδες. KAI ενυδατώνει φυσικά το δέρμα χωρίς χημικά. Τα κάνει όλα και συμφέρει.

Αυτά για σήμερα, από εμένα καλά “σοβατίσματα”!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

8 + 1 =