Η Aryn μεταμορφώθηκε από Extreme Goth σε μοντέλο του Instagram και όπως ήταν λογικό έπαθε ένα μίνι σοκ

Πως θα ένιωθες αν ήσουν ένα “Extreme Goth” άτομο και ξαφνικά σου πρότειναν να μεταμορφωθείς σε μοντέλο του Instagram; Πόσα εγκεφαλικά μπορεί να πάθαινες ή μπορεί και όχι; Η goth influencer Vampryn (Aryn) αποφάσισε να αφεθεί στα χέρια του “Truly’s Transformed series” και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό μεν αλλά αρκετά περίεργο και ενδιαφέρον δε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη vampryn (@vampryn_)

Η 25χρονη Aryn μέσω του προφίλ της στο Instagram, συνηθίζει να δοκιμάζει διάφορα extreme goth στυλ και πειραματίζεται με τη dark και τη μακάβρια αισθητική των makeup effects. Τι θα γινόταν λοιπόν αν μια επαγγελματίας της αφαιρούσε όλη αυτή την αισθητική σε ένα extreme make over; Τελικά η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό ή κατά κοινή γνώμη η αποδοχή της απευθύνεται σε πιο mainstream κοινό;

ijoxhossudi4yik219rcvy6am26jifrd

Το comfort zone είναι κάτι σχετικό για τον καθένα μας αλλά παρόλα αυτά οι πειραματισμοί αποτελούν μια πρόκληση για κάθε στυλ εκεί έξω. Η Aryn αφέθηκε στα χέρια της Melanie Viger η οποία λογικά πρέπει να είχε “άγνοια κινδύνου”. Λίγο αργότερα αποκάλυψε την μεταμόρφωση της στο σύντροφο και την αδερφή της, ενώ έπρεπε κανονικά να τους δείξει ταυτότητα για να πειστούν.

Η Aryn συντηρεί αυτό το στυλ από την ηλικία των 12 ετών, οπότε αν θες να δείς πως πήγε αυτό, το ντοκουμέντο είναι στο παρακάτω βίντεο:

Χρύσα Αντωνιάδη

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

− 1 = 2