Ιδέες για νησιώτικη διακόσμηση!

Αν κάθε φορά που κλείνετε τα μάτια σας ονειρεύεστε το καλοκαίρι, το αγαπημένο σας νησί και στιγμές χαλάρωσης στην παραλία, υπάρχει μία πολύ απλή λύση. Η νησιώτικη διακόσμηση. Ανακάλυψτε καλοκαιρινές ιδέες για να φέρετε το αγαπημένο σας νησί σπίτι σας!

Λευκές επιφάνειες, ανοιχτόχρωμα ξύλα, αέρινα υφάσματα και έπιπλα με βαφή ντεκαπέ κάνουν το σπίτι σας ιδιαίτερο και σας ταξιδεύει σε καλοκαιρινούς προορισμούς που η Ελλάδα διαθέτει πολλούς.

3Το βιομηχανικό δάπεδο ταιριάζει απόλυτα σε κάθε χώρο που θέλει να έχει “αέρα” από νησί. Τα πήλινα σκεύη και τα φυτά εσωτερικού χώρου δημιουργούν ένα χώρο χαλάρωσης και ευαιξίας.

Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τα παλιά σας έπιπλα, δίνουν έναν ιδιαίτερο τόνο και τονίζουν τον χαρακτήρα της νησιώτικης διακόσμησης. Ακόμα ένα έξυπνο tip είναι η χρήση σχοινιού ως βασικό στοιχείο σε διάφορα μέρη του σπιτιού, όπως η σκάλα. Τα μπρούτζινα αξεσουάρ “δένουν” απόλυτα με το ύφος της νησιώτικης διακόσμησης ενώ χαρίζουν μοναδική πολυτέλεια.

Κτιστές επιφάνειες με λινά υφάσματα και μαξιλάρες, είναι ο ορισμός της νησιώτικης απλότητας.

Τολμήστε και βάλτε στοιχεία νησιώτικης διακόσμησης στο σπίτι σας, ακόμα και αν είναι ένα αστικό σπίτι, φέρτε τον αέρα του νησιού στη καθημερινότητά σας και νιώστε τη χαλάρωση και την ευαιξία που θα σας δημιουργήσουν χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

99 − 96 =