Πως να κοιμηθείς καλύτερα σύμφωνα με τους κανόνες του Feng Sui

Όποιον και να ρωτήσεις σήμερα θα σου πει σχεδόν με σιγουριά ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά, και η απορία είναι γιατί άραγε! Το καθημερινό στρες και η κούραση είναι πλέον οι βασικοί συγκάτοικοι μας στο σπίτι, με αποτέλεσμα οι λιγοστές στιγμές χαλάρωσης να περιορίζονται στον ύπνο, τη στιγμή που ακόμα και εκεί αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα.

Εδώ και χρόνια η φιλοσοφία του Feng Sui, δημιουργεί urban myths αλλά και hoaxes γύρω από το όνομα της, με αρκετούς να σκίζουν τα ιμμάτια τους, και άλλους να την αμφισβητούν ποικιλοτρόπως. Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι όλοι χρειαζόμαστε λίγη καλή ενέργεια από όπου και αν προέρχεται.


Τι ακριβώς υπαγορεύει λοιπόν το Feng Sui, για όνειρα γλυκά;


Αρχικά πρέπει να τοποθετήσεις το κρεβάτι σου στη σωστή θέση.

Και αυτή δεν είναι άλλη πέρα από ένα σταθερό σημείο στο οποίο υπάρχει τοίχος, και όχι κάποιο παράθυρο. Η λογική είναι να περιοριστεί η ενέργεια που μπορεί να “περιφέρεται” γύρω από το κεφάλι σου, οπότε ένα σταθερό σημείο φαίνεται η ιδανική επιλογή. Επίσης το κεφαλάρι του κρεβατιού, θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον τοίχο, αλλά χωρίς να εφάπτεται πλήρως.

Τέλος θα πρέπει να επιλέξεις ένα σωστό τύπο κρεβατιού. Ιδανικά προτίμησε ένα υλικό όπως το ξύλο, ή ένα κεφαλάρι με υφασμάτινη επένδυση, αλλά σε καμία περίπτωση μια υπερβολική κατασκευή που θα έχει τριγύρω σου ράφια και αποθηκευτικούς χώρους.


Στους καθρέφτες λέμε όχι

Ενώ σχεδόν οι περισσότεροι περνάμε αρκετές ώρες μπροστά στον καθρέφτη, ένα δωμάτιο που σέβεται το Feng Sui, θα πρέπει να τους στείλει έξω από αυτό. Ο καθρέφτης αντανακλά το φως, κάτι το οποίο κάνει τις “ενέργειες” ακόμα πιο έντονες στο χώρο. Επίσης μια άλλη θεωρία είναι ότι ο καθρέφτης αντανακλά την άδεια πλευρά του κρεβατιού, κάτι το οποίο μπορεί να επηρεάσει τις μετέπειτα σχέσεις σου, με αποτέλεσμα να κοιμάσαι μόνη για πολύ περισσότερο (ρίχτα στον καθρέφτη τώρα).


Χρώματα στο δωμάτιο

Προσπάθησε να αποφύγεις έντονα χρώματα στους τοίχους του υπνοδωματίου, και αυτό γιατί ο χώρος πρέπει να “αναπνέει” και να αφαιρεί ενέργεια, χωρίς να την επιβαρύνει. Διάλεξε πιο μίνιμαλ και ουδέτερες αποχρώσεις και άσε το Feng Sui λοιπόν, να κάνει όλα τα υπόλοιπα.

Eddie <3

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

3 + 1 =