Decor Your Way – Κάνε το σπίτι σου… πραγματικό κομμάτι του εαυτού σου

Υπάρχουν αρκετές αλλαγές που μπορείς να κάνεις στο χώρο σου με ευκολία δίνοντας μια πιο προσωπική πινελιά σε αυτό που πραγματικά επιθυμείς να βλέπεις καθημερινά και όχι γιατί στο έδωσε προίκα η μάνα σου και δε μπορούσες να της πεις όχι.

Πολλές φορές καταλήγουμε με περιττά αντικείμενα, με αδιάφορα έπιπλα ή με χρώματα σε τοίχους που δε μας λένε απολύτως τίποτα. Η διακόσμηση αποτελεί μια “μεγάλη παγίδα” για τους περισσότερους από εμάς και ενώ κάτι φαντάζει ιδανικό σε μια έκθεση ή σε ένα κατάστημα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι μπορεί να γίνει κομμάτι του σπιτιού μας.

Υπάρχουν λοιπόν αρκετές αλλαγές που μπορείς να κάνεις στο χώρο σου με ευκολία δίνοντας μια πιο προσωπική πινελιά σε αυτό που πραγματικά επιθυμείς να βλέπεις καθημερινά και όχι γιατί στο έδωσε προίκα η μάνα σου και δε μπορούσες να της πεις όχι. Ξεκινάμε!

Δημιούργησε την προσωπική σου gallery.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από εικόνες, φωτογραφίες, κολάζ, πόστερ που σε κάνουν να ονειρεύεσαι ή σου θυμίζουν κάποιο ταξίδι ή μια επίσκεψη σε κάποιο μουσείο. Μπορείς με πολύ χαμηλό κόστος να αγοράσεις κορνίζες που θα φιλοξενήσουν τα μικρά έργα τέχνης σου και ενώ παράλληλα θα σου φέρνουν στο μυαλό πιο ανέμελες στιγμές.

Βάψε τους τοίχους σου.

Εκείνο το λευκό σου έχει βγάλει το μάτι, ενώ εκείνο το μπλέ που βάψατε το σπίτι πρίν δέκα χρόνια έχει ξεβάψει και είναι σαν “λυπημένο οινόπνευμα”. Όλοι οι δρόμοι σε οδηγούν στο να πάρεις ένα κατάλογο από τις άπειρες εταιρείες που υπάρχουν στο εμπόριο και να συμβουλευτείς μέσα από ειδικούς διακοσμητές δυναμικές προτάσεις που θα ανανεώσουν το χώρο σου, και θα κάνουν όλα σου τα αντικείμενα να αποκτήσουν μια νέα ζωή.

‘Αλλαξε το φωτισμό σου.

Όσο απλό και αν ακούγεται, ο φωτισμός παίζει καταλυτικό ρόλο μέσα σε ένα χώρο. Η απόσταση από τον ψυχρό στον θερμό φωτισμό είναι αρκετά μεγάλη οπότε θα πρέπει να δεις τι vibe αντανακλούν τα αντικείμενα σου προκειμένουν να μπορέσεις να τα αναδείξεις.

Πέρα από το φωτισμό καλό θα είναι να πειραματιστείς με διαφορετικά φωτιστικά και τις υφασμάτινες υφές τους.

Τέλος να αγοράζεις μόνο ότι χρειάζεσαι.

Το βασικότερο από όλα είναι να έχεις μια αισθητική γραμμή στο πως είναι διαμορφωμένος ο χώρος σου, ώστε να μπορείς να την υποστηρίζεις με τις μελλοντικές σου αγορές. Το τέλειο ροζ βάζο μπορεί να μη ταιριάζει σε καμία περίπτωση στους nude τόνους που έβαψες το σαλόνι σου οπότε μη γεμίζεις με αντικείμενα που δε θα προσφέρουν τίποτα στη διακόσμηση σου.

Η τελευταία μας συμβουλή:

Μη φοβάσαι να ρισκάρεις, just think outside the box!

Η Dyson λανσάρει το νέο επαναστατικό ισιωτικό μαλλιών Airstrait™

Την καινοτόμα συσκευή, που χαρίζει ένα απολύτως φυσικό ίσιο στυλ με λαμπερό τελείωμα, παρουσίασε με ενθουσιασμό ο ίδιος ο ιδρυτής της εταιρείας, James Dyson,...

Iris Apfel: ‘Εφυγε από τη ζωή η iconic μπαρόκ ιέρεια του στυλ

Η αιωνιότητα μπορεί να φαντάζει τρομακτική, η Iris Apfel όμως μπόρεσε να της δώσει ένα καινούριο χαρακτήρα μέσα από την ιδιαίτερα δυναμική της εμφάνιση,...

Digital fashion: Μόδα και τεχνολογία σηματοδοτούν μια νέα εποχή

Πρόκειται για μια περίεργη συγκυρία. Μοντέλα που δεν υπάρχουν, ρούχα που δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν δυστυχώς ή ευτυχώς τόσοι πολλοί άλλοι λόγοι που θα...

Feng Shui – Άσε τη φιλοσοφία του να σου ευχηθεί όνειρα γλυκά

Όποιον και να ρωτήσεις σήμερα θα σου πει σχεδόν με σιγουριά ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά, και η απορία είναι γιατί άραγε! Το...
Brooklyne