Αυτά είναι τα μόνα διακοσμητικά που χρειάζεσαι για να ανανεώσεις το σπίτι σου φέτος το καλοκαίρι

Φωτεινά χρώματα, έντονα patterns, φυτά και αέρινη διάθεση

Το summer glow up συνεχίζεται και φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε τη διακόσμηση του σπιτιού μας. Φωτεινά χρώματα, έντονα patterns, φυτά και αέρινη διάθεση είναι τα must για να μετατρέψεις το σπίτι σου σε καλοκαιρινό καταφύγιο. Κι, όμως, δε χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο από αυτά που θα δεις παρακάτω.

Χρωματιστά patterns
Ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να δημιουργήσεις μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο χώρο σου είναι να εντάξεις σε αυτόν υφάσματα με χρωματιστά και έντονα patterns. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το πετύχεις αυτό, από τα μαξιλάρια του σαλονιού σου, τα σεντόνια σου, τις πετσέτες, τις κουρτίνες και ό,τι άλλο σε εμπνέει.

Φυτά εσωτερικού χώρου
Τα φυτά είναι πάντα εγγύηση. Ιδανικά σου προτείνω αληθινά φυτά, αλλά καταλαβαίνω αν δε μπορείς να τα κρατήσεις ζωντανά. Σε αυτή την περίπτωση προτίμηση faux φυτά και διακόσμησε τα με μερικά φωτάκια και πρόσθετα κλαδιά για να κάνεις να φαίνονται πιο αληθινά.

Νέος εξοπλισμός κουζίνας
Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Μερικά floral είδη σερβιρίσματος, ένα φωτεινό τραπεζομάντηλο, bamboo ποτήρια και μπολ, ακόμη και οι χαρτοπετσέτες με patterns μπορούν να αλλάξουν τελείως την ατμόσφαιρα της τραπεζαρίας σου. Κάνε τις απαραίτητες αγορές και κάλεσε τους φίλους σου να απολαύσετε τα αγαπημένα σας κοκτέιλ στα καινούρια σου fancy ποτήρια.

Wall art εμπνευσμένη από τα ελληνικά νησιά

Τι πιο χαρούμενο και καλοκαιρινό από εικόνες των νησιών μας; Το απόλυτο ελληνικό καλοκαίρι αποτυπωμένο σε πίνακες και wall decor είναι το πιο hot trend. Διάλεξε τις αγαπημένες σου παραλίες, τα γραφικά καλντερίμια και διακόσμησε τον τοίχο σου με αυτές τις εικόνες. Τίποτα δεν είναι πιο καλοκαιρινό από το μπλε της θάλασσας.

Εβελίνα Γκουρμπάτση

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

32 + = 33