Caudalie: Η πρώτη Unisex σειρά περιποίησης αποτελεί πραγματικότητα κι εμείς ανυπομονούμε να τη δοκιμάσουμε!

Η βιταμίνη C ήταν No 1 μεταξύ των πιο περιζήτητων συστατικών στα προϊόντα περιποίησης του δέρματος το 2020. Ωστόσο, η συμβατική Βιταμίνη C (γνωστή ως L-ασκορβικό οξύ) μπορεί να χάσει την αποτελεσματικότητά της, καθώς είναι ευαίσθητη στο οξυγόνο, τη θερμοκρασία, το pH και το φως.

To Εργαστήριο Σχεδιασμού Φυσικής Φόρμουλας της Caudalie επέλεξε, λοιπόν, να τη σταθεροποιήσει 4 φορές για να την προστατέψει και να τη διατηρήσει: αυτή είναι η Βιταμίνη C+. H Caudalie χρησιμοποιεί μια από τις πιο σταθερές εκδοχές της Βιταμίνης C, η οποία είναι 100% φυσικής προέλευσης: το τετραϊσοπαλμιτικό ασκορβύλιο. Διαμορφωμένη με υαλουρονικό οξύ και 100% αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες, η σειρά Vinergetic C+ περιλαμβάνει το πιο δυναμικό κοκτέιλ συστατικών κατά της κουρασμένης και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας. ‘Έτσι, διατηρεί τη δράση της στον χρόνο και προσφέρει εγγυημένη δράση κατά της θαμπής επιδερμίδας.

Caudalie-Vinergetic-C-Vitamin-C-Energy-SerumΕπίσης, καθώς είναι βιοδιαθέσιμη, απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα, αποδεσμεύοντας έτσι όλη της τη δύναμη. Η Vinergetic C+, η νέα unisex σειρά της Caudalie, επαναφέρει την ενέργεια και λάμψη σε όλες τις κουρασμένες επιδερμίδες. Χωρίς άρωμα, είναι κατάλληλη ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

caudalieΗ νέα σειρά Vinergetic C+ είναι κατάλληλη για κάθε ρυθμό ζωής. Μια πραγματική ένεση Βιταμίνης C που ταιριάζει εξίσου σε γυναίκες και άντρες. Μάθετε περισσότερα για το κάθε προϊόν ξεχωριστά:

caudalie2

Η Μαρία Κουτσάκα σπούδασε Κλασική Φιλολογία στη Θεσσαλονίκη, Επιμέλεια & Διόρθωση κειμένων, αλλά και Web Development στο ΕΚΠΑ. Αρθρογραφεί από το 2014, αφού δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της χωρίς την αρθρογραφία. Το skincare είναι η μεγάλη της αγάπη, αφού πιστεύει πως προηγείται του μακιγιάζ. Πλέον διαθέτει και το δικό της beauty eshop, το dewers.gr, όπου θα τη βρεις να διαδίδει το μήνυμα του skincare και του πολυπόθητου dewy skin. Είναι δεινή αναγνώστρια περιοδικών και βιβλίων, ενώ λατρεύει τα ταξίδια και τη φωτογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

+ 45 = 54

Previous Story

H Estée Lauder Hellas, συνεπής και φέτος, συμμετέχει στην Παγκόσμια Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Σημείων-Οροσήμων στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού

Next Story

Τα foundation που αγαπάει ο φακός

Latest from Blog

BROOKLYNE

Don't Miss

Τι δώρο να πάρεις για τα Χριστούγεννα; Η Caudalie μας ετοίμασε την καλύτερη εορταστική πρόταση

Το λατρεμένο skincare brand μας παρουσιάζει για ακόμα μία φορά

Agnes de Vigne, το νέο μαγευτικό και αισθησιακό Eau de Parfum της Caudalie

Συμβαίνει λίγο πριν το φθινόπωρο, τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.