MIELĒV: Το ελληνικό beauty brand που ανυψώνει τη γυναικεία ομορφιά

Η MIELĒV είναι από τα ελληνικά beauty brands που τα προσέχεις από την πρώτη στιγμή που θα εμφανιστούν μπροστά σου. Όχι μόνο γιατί είναι από τις ελάχιστες ελληνικές εταιρίες με οικολογική συνείδηση, αλλά γιατί όσες γυναίκες τα έχουν δοκιμάσεις, λένε τα καλύτερα. Μια επίσκεψη στα social media του brand θα στο επιβεβαιώσουν.

Η ιστορία

Η Μαριαλένα Μπακλατζή, η founder του brand, σε πολύ τρυφερή ηλικία, περνά τον χρόνο της μέσα στον χρωματιστό, μαγευτικό κήπο με τριανταφυλλιές που διατηρεί η οικογένειά της. Όσο οι γυναίκες του σπιτιού φτιάχνουν εκχυλίσματα ροδόνερου για προσωπική χρήση, η Μαριαλένα παρατηρεί, καταγράφει και αναπτύσσει σιγά σιγά την αγάπη της για τη φύση και τους θησαυρούς που αυτή προσφέρει.

Μαριαλένα Μπακλατζή

Παρ’ όλα αυτά ακολουθεί αρχικά, την προδιαγεγραμμένη πορεία. Σπουδάζει Νομική στην Αθήνα και στο Παρίσι, και απολαμβάνει μια εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα σε γνωστή πολυεθνική εταιρία για αρκετά χρόνια. Ενισχύεται ακόμη περισσότερο το αρχικό όνειρο, αλλά κυρίως, αποκομίζει τις γνώσεις και τη σιγουριά για το επόμενο βήμα και την τελική αλλαγή πορείας! Ακολουθούν μαθήματα και πρακτικές στην κοσμετολογία, βαθιά μελέτη της πρώτης ύλης, των συστατικών και των μεθόδων που θα ήθελε να ακολουθήσει, και οι πρώτες κρέμες για φίλους και γνωστούς γίνονται πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα, η Μαριαλένα παρακολούθησε το Τμήμα Κοσμετολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, έλαβε πιστοποιήσεις για την παραγωγή και παρασκευή φυσικών καλλυντικών για το πρόσωπο και το σώμα καθώς και την αρωματοποιία.

Το 2017, συνεχίζοντας πάντα τη μελέτη των ιδιοτήτων των δραστικών φυσικών συστατικών, αρχίζει να παράγει κρέμες για προσωπική της χρήση. Μετά από τρία χρόνια εκτεταμένης έρευνας και ανάπτυξης σε συνεργασία με μια εξαιρετική ομάδα διεθνώς φημισμένων επιστημόνων και δερματολόγων καλλυντικών, η MIELĒV έρχεται στο προσκήνιο στα τέλη του 2020, και το όνειρο δίνει χώρο στη νέα πραγματικότητα που ξεκινά.

Η φιλοσοφία της εταιρίας

Η MIELĒV -το όνομα προέρχεται από το γαλλικό ρήμα “je m ‘élève” που σημαίνει «ανυψώνομαι», δηλαδή εκτιμώ τον εαυτό μου, με δυο λόγια «αναβαθμίζομαι εσωτερικά κι εξωτερικά»- αποτελεί ένα brand με συναισθηματική ευφυΐα, συνείδηση και σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Η φιλοσοφία της έχει στον πυρήνα της τη γυναίκα και τη φύση. Γύρω από αυτόν τον πυρήνα περιστρέφονται όλες οι επιστημονικές καινοτομίες που συνθέτουν το αποτέλεσμα, το οποίο καλύπτει πλήρως μια ολιστική προσέγγιση υγείας και ομορφιάς. Πρωταρχικό μέλημα του brand είναι η διαρκής φροντίδα του εαυτού μας.

Μια σύγχρονη γυναίκα, δυναμική και όμορφη, μέσα κι έξω. Μια γυναίκα που περιποιείται σώμα και πνεύμα, σέβεται το περιβάλλον, και οραματίζεται έναν καλύτερο κόσμο συμβάλλοντας σε αυτόν με τη στάση ζωής της.

H MIELĒV αναζητά με επιμονή, τα πιο αγνά συστατικά που μπορεί να προσφέρει η φύση, μελετώντας παράλληλα τις ανάγκες του δέρματος. Δε χρησιμοποιεί κανένα τοξικό συστατικό, δε διενεργεί καμία δοκιμή σε ζώα, και περιορίζει τη χρήση πλαστικού. Δημιουργεί και προτείνει τις πιο ενδεδειγμένες φόρμουλες βιολογικής και φυσικής προέλευσης, για κάθε τύπο επιδερμίδας, μέσω συνεχούς επιστημονικής έρευνας και υπεύθυνης διαχείρισης πόρων, ώστε να προσφέρει, με όσο το δυνατόν πιο αγνό, και κλινικά αποδεδειγμένο τρόπο, προϊόντα που θεραπεύουν την επιδερμίδα, ικανοποιούν τις αισθήσεις και παρέχουν άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Τα προϊόντα

Τα skincare προϊόντα της εταιρίας είναι τέσσερα, ενώ οι ονομασίες τους συμβολίζουν και σημαίνουν αυτό ακριβώς που επιτυγχάνουν.

  • La Pluie: η βροχή, το νερό, πηγή ζωής
  • L’ Éclaircie: η λάμψη, το φως που αναγεννά τη φύση
  • La Roseraie: ο κήπος με τις τριανταφυλλιές, η αρχή του ονείρου
  • Le Pétale: το ροδοπέταλο, αναπτύσσεται με την βροχή και ανθίζει με το φως

Αρωματικά χώρου

Η εταιρία δημιουργεί, επίσης, custom-made αρωματικά χώρου χωρίς χημικά πρόσθετα και τοξικές ουσίες. Ξεχωριστές δημιουργίες αρωμάτων για κάθε πελάτη και περίσταση έρχονται να διακοσμήσουν την ατμόσφαιρα με πρωτότυπο και ξεχωριστό τρόπο, ή να προσφερθούν ως δώρα σε γάμους, εταιρικές εκδηλώσεις και πάρτι.

Μάθετε περισσότερα για το brand και ανακαλύψτε τα προϊόντα του στη σελίδα https://mielev.com/index.php?route=common/home 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

− 4 = 6