Greek Beauty: Bioselect

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Γνωρίστε τη LABBOK, την πρώτη και μοναδική ελληνική εταιρεία που έχει πιστοποίηση cruelty-free από τη Leaping Bunny International

«Στη LABBOK πιστεύουμε πως ομορφιά είναι πολλά περισσότερα από αυτό που βλέπουν τα μάτια. Έτσι δεν αρκεί να βλέπουμε ένα όμορφο δέρμα... Τα προϊόντα που δημιουργούμε είναι η σύγχρονη λύση για να χτίσουμε ένα όμορφο, αλλά πρωτίστως ένα λαμπερό, φροντισμένο και υγιές δέρμα από τις βαθύτερες στιβάδες προς την επιφάνεια.»

Greek Beauty: Aggigma Cosmetics

Η εταιρεία AGGIGMA COSMETICS δημιουργήθηκε με έμπνευση και σκοπό το...

Greek Beauty: Messinian Spa

Με καταγωγή από την Καλαμάτα και έχοντας ισχυρούς οικογενειακούς...

Greek Beauty: KYKLOS Cosmetics

O κύκλος συμβολίζει την ολοκλήρωση, την πληρότητα, την τελειότητα...

Eleusis Cosmetics: Ένα ελληνικό sustainability και ethical beauty brand

H ενότητα Greek Beauty συνεχίζεται με μία πρόσφατη ανακάλυψη,...

Share

Τα τελευταία χρόνια η κοσμητολογία στην Ελλάδα παρουσιάζει μεγάλη άνθιση και ολοένα μικρές εταιρείες κάνουν δειλά δειλά τα πρώτα τους βήματα. Αξιοποιούν στο έπακρο όλα τα βότανα που απλόχερα μας χαρίζει η ελληνική γη, όπως η Apivita την πρόπολη, η Bioselect το δίκταμο, ο Korres το trademate ελληνικό γιαούρτι, κ.α. και δημιουργούν προϊόντα περιποίησης που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα, αντίστοιχα μεγάλων πολυεθνικών. Τρανό παράδειγμα η Ariadne Athens, ένα μικρό brand που έφτασε να μπει στις σελίδες της βρετανικής Vogue.

Βλέποντας αυτή την ωραία εξέλιξη, κάθε βδομάδα θα γνωρίζουμε παρέα ένα καινούριο ή και όχι ελληνικό beauty brand.

Δεν θα μπορούσα λοιπόν να ξεκινήσω αυτή την ενότητα με κάποιο άλλο brand, εκτός από την αγαπημένη μου BIOselect. Μία ελληνική εταιρεία που με αγάπη και σεβασμό στη φύση και τα υλικά που προσφέρει η Κρητική γη, δημιουργεί προϊόντα με συνταγές από επιλεγμένα συστατικά φυσικής προέλευσης και με υψηλό ποσοστό, σε πρώτες ύλες βιολογικής καλλιέργειας.

H BIOselect είναι από τις πρώτες εταιρείες και η μοναδική ολοκληρωμένη σειρά οργανικών καλλυντικών περιποίησης και φροντίδας στην Ελληνική αγορά σε συνεργασία με τον έγκυρο ευρωπαϊκό φορέα πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ICEA: www.icea.info

Τα προϊόντα της BIOselect είναι πιστοποιημένα (Certified Organic) και δεν περιέχουν κανένα συστατικό επιβλαβές για την υγεία και το περιβάλλον, ενώ κατά την παραγωγή τους δεν έχουν διενεργηθεί δοκιμές σε ζώα. Το νερό έχει αντικατασταθεί από οργανικά ανθόνερα, που είναι πιο απαλά και ήπια από το νερό, προσφέροντας καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση. Οι πρώτες ύλες στα προϊόντα της, είναι βιοδιασπώμενες για να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Η καινοτομία της BIOselect ακούει στο όνομα Dictamelia®, ένα προϊόν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (Αρ. πατέντας 1006174, Διεθνής ταξινόμηση (INT. CL8): A61K 8/97) και βασικό συστατικό σε όλα τα προϊόντα BIOselect. Αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν που δημιούργησε και παράγει αποκλειστικά η BIOselect για τα προϊόντα της, κάτω από ειδικές συνθήκες εκχύλισης και ωρίμανσης, για να αποδίδει με το βέλτιστο τρόπο τις ευεργετικές ιδιότητες του δίκταμου και του ελαιόλαδου.

Τέλος, κανένα από τα προϊόντα BIOselect Certified Organic δεν περιέχει συνθετικές πρώτες ύλες, παράγωγα πετρελαίου, βλαβερά συντηρητικά, συνθετικά αρώματα και χρώματα. αιθοξυλιωμένα παράγωγα, προπυλενογλυκόλη, PEGs, σιλικόνες, Parabens ή άλλα χημικά συντηρητικά, που ενδεχομένως μακροχρόνια και αθροιστικά να προκαλέσουν δερματικές ευαισθησίες ή να θεωρηθούν επιβλαβή για την υγεία.

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της BIOselect στα Hondos Center Ομόνοια, Περιστέρι και Γλυφάδα, αλλά και στο επίσημο eShop www.bioselecteshop.com

Μαίρη Σταμούλη
Μικρή ήθελα να γίνω ραδιοφωνικός παραγωγός, αλλά τελικά σπούδασα οικονομικά και δημοσιογραφία. Είμαι beauty editor, φανατική ΑΕΚτζού, blogger, λιοντάρι στο ζώδιο, λατρεύω τα κραγιόν και τις τηγανιτές πατάτες. Στο Brooklyne είμαι ο εαυτός... γιατί ανάμεσα σε κρέμες και μακιγιάζ, μπορώ να μιλάω για έρωτα και συναισθήματα.
Brooklyne