Ariadne Athens: Το ελληνικό beauty brand που μεταφέρει τη Μεσόγειο στη ρουτίνα ομορφιάς σου

Η Ariadne Athens είναι μια ελληνική ιδέα δημιουργίας υψηλής ποιότητας πολυτελών πρoϊόντων και θεραπειών Spa. Ιδρύτρια και κινητήριος δύναμη της εταιρίας είναι η χημικός Αριάδνη Διαμαντή, όπου με τις ευρέως φάσματος γνώσεις της και το ανήσυχο πνεύμα της, εντόπισε ένα κενό στην ελληνική βιομηχανία spa για ένα πολυτελές ελληνικό brand, που θα προσέφερε αυθεντικές ελληνικές θεραπείες και προϊόντα με άμεσα αποτελέσματα και μακροπρόθεσμα οφέλη.

Το πρόσωπο

Η ίδια έχοντας αποφοιτήσει από το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, συνέχισε με μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Χημεία Πολυμερών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας – Δημόκριτος, ενώ πολύ σύντομα ακολούθησε το πάθος και το ένστικτό της για τη φυσική ομορφιά που την οδήγησε στην ίδρυση της Ariadne Athens.

Ariadne Diamanti, CEO & Founder of Ariadne Athens

Αφιέρωσε χρόνια έρευνας και μελέτης ώστε να βρει τους πιο εξελιγμένους και αποτελεσματικούς συνδυασμούς πρωτοποριακών, φυσικών συστατικών όπως το Κρητικό Σαφράν και το Αλεύρι Βελανιδιάς, των οποίων οι ευεργετικές ιδιότητες χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά στα εργαστήρια μας καθώς και άλλων βιοδραστικών από την ελληνική γη, δημιουργώντας με αυτόν το τρόπο εκλεπτυσμένες και καινοτόμες συνθέσεις.

Σήμερα, η Ariadne Athens έχει καθιερωθεί ως μία από τις υψηλότερης ποιότητας εταιρίες καλλυντικών στην Ελλάδα, με εξειδίκευση στον τομέα της πολυτελούς περιποίησης, σε χώρους ευεξίας και spa υπερπολυτελών Ξενοδοχείων, ενώ παράλληλα κοσμούν προηγμένες μονάδες spa σε όλο τον κόσμο.

Η Ariadne Athens ιδρύθηκε όχι μόνο ως μια νέα μάρκα προϊόντων περιποίησης δέρματος, αλλά και ως μια προσπάθεια διατήρησης και προώθησης της ελληνικής κληρονομιάς. Βάσει σταθερών οικολογικών αξιών που ορίζουν την εξασφάλιση εγχώριων πρώτων υλών από Έλληνες αγρότες και παραγωγούς, η Ariadne Athens έχει ως απώτερο σκοπό την ενίσχυση της τοπικής αγοράς. Κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο με αγάπη και σεβασμό απέναντι στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιδερμίδας, ώστε να προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση και μία αξεπέραστη εμπειρία.

Η φιλοσοφία της εταιρίας

Αναμειγνύοντας μοναδικά βιοενεργά στοιχεία με σπάνια φυσικά και οργανικά συστατικά μεσογειακής προέλευσης, η Ariadne Athens φιλοδοξεί να χαρίσει την απόλυτη εμπειρία περιποίησης στο δέρμα σου, με προϊόντα spa που διακρίνονται για την λεπτεπίλεπτη υφή τους και αναδεικνύουν την φυσική σου ομορφιά.

Η Ariadne Athens αισιοδοξεί να αποδείξει ότι η αποτελεσματικότητα των προϊόντων και των θεραπειών ευεξίας, μπορούν να βασίζονται εξ’ ολοκλήρου στη δύναμη των Δώρων της Φύσης και να συμβαδίζουν με τις υψηλότερες προδιαγραφές ηθικής ακεραιότητας. Η σύνθεσή τους εγγυάται την άμεση ανανέωση και αναζωογόνηση του δέρματος, ενώ εξασφαλίζει ένα υγιές και μακροχρόνιο αποτέλεσμα νεότητας. Ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον τύπο του δέρματός σου, η Ariadne Athens σού παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης καθώς και μία ολοκληρωμένη σειρά πολυτελών θεραπειών προσώπου & σώματος.

Όπως η μυθική πριγκίπισσα Αριάδνη έδωσε τον μίτο στον Θησέα για να βγει από το λαβύρινθο του Μινώταυρου, έτσι και η ομώνυμη Ariadne Athens δίνει μεταφορικά στην σύγχρονη γυναίκα μία άλλη μορφή «μίτου» – λύσης, παρέχοντάς της προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς που έχουν ως βασικό τους στόχο να τη βγάλουν από το αδιέξοδο και να απλοποιήσουν την καθημερινότητά της –πάντα σε απόλυτη αρμονία με τις προσωπικές ανάγκες της επιδερμίδας της!

Η Ariadne Athens αποσκοπεί να προσφέρει μια σειρά πολυτελών προϊόντων περιποίησης με πολυποίκιλη δράση και υψηλή αξία, που θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.


Το σύμβολο του brand 

Το λουλούδι της μυρτιάς, ένα αειθαλές, υπέροχο δείγμα της φύσης, που συμβολίζει την αιώνια νεότητα και τη λαμπερή ομορφιά. Το λουλούδι έχει σχεδιαστεί με τη μορφή του νήματος που χρησιμοποιήθηκε από τη μυθολογική πριγκίπισσα Αριάδνη.

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα της Ariadne Athens πατώντας εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

− 2 = 3