Είναι ένα υπέροχο πιάτο για συνοδευτικό για το γιορτινό σας τραπέζι και σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις
Υλικά
-
150γρ. σπανάκι φρέσκο καθαρισμένο
-
60γρ. ξηρούς καρπούς (διάφορα είδη)
-
1 αχλάδι γινομένο κομμένο σε κυβάκια
-
1 αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια
-
1 ρόδι
-
λίγη τριμμένη παρμεζάνα ή cheddar (προεραιτικά)
Για την Σως
-
2 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο με ρόδι
-
1 κ.γ. μηλόξυδο
-
1 κ.γ. μέλι
Μέθοδος Εκτέλεσης
-
Σε ένα μικρό μπολάκι ενώνουμε όλα τα υλικά της σως και ανακατεύουμε να αναμειχθούν όλα μεταξύ τους
-
Βάζουμε το σπανάκι σε ένα μεγάλο μπολ, αλατίζουμε ελαφρώς και περιχύνουμε με την σως που μόλις φτιάξαμε. Κάνουμε ένα απαλό μασάζ στο σπανάκι να πάει παντού η σως μας
-
Από πάνω ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε
Καλή μας όρεξη!
#staygarliced & να τρώτε καλά!