3 αυγά
1 φλ. γάλα
1κ.γ. Κουρκουμά
αλάτι-πιπέρι
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/2 ντομάτα σε λεπτές φέτες
10 ελιές σε φέτες
1 κ.σ. Κατίκι Δομοκού
ελαιόλαδο για το τηγάνι
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά, το γάλα, τον κουρκουμά, αλάτι & πιπέρι. Χτυπάμε καλά
Σε μέτρια φωτιά, ραντίζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Μόλις πάρει θερμοκρασία ρίχνουμε το μείγμα με τα αυγά
Με την βοήθεια ενός πιρουνιού, μαζεύουμε προς τα μέσα τις άκρες για να απλωθεί το αυγό και να ψηθεί ομοιόμορφα
Αφού τα περισσότερα υγρά έχουν σωθεί, βάζουμε από πάνω το χλωρό κρεμμύδι, της ντομάτες και τις ελιές να ζεσταθούν πάνω από την ομελέτα μας
Μεταφέρουμε σε πιάτο προσεχτικά και το σερβίρουμε με μια γερή δόση από κατίκι Δομοκού
#staygarliced & να τρώτε καλά!