Submit Your Editorial

Get into contact

Δροσερή γρανίτα καρπούζι σε μόλις 10′!

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Ρύζι από κουνουπίδι & τραγανές μελωμένες γαρίδες

Είναι ένα πιάτο πεντανόστιμο και υγιεινό! Ο τρόπος που...

Φθινοπωρινό Βελουτέ Κολοκύθας

Υλικά (Για 4 άτομα) 500 γρ. καθαρισμένη γλυκιά κολοκύθα 1 καρότο 1 πράσο 1...

Τάρτα ντομάτας με μασκαρπόνε

Από τις πιο νόστιμες τάρτες που έχετε γευτεί ποτέ...

Ξέρετε πώς Φτιάχνεται το Τοστ του Φθινοπώρου;

Μπορεί να γνωρίζετε μόνο μια συνταγή για τοστ αλλά...

Σπαγγέτι με κρόκο Κοζάνης & λευκή σάλτσα με αλλαντικά

Σας είχα υποσχεθεί αυτή την εκπληκτική μακαρονάδα που η...

Share

Υλικά 1/3 φλιτζανιού ζάχαρη 1/3 φλιτζανιού νερό 5 κούπες καρπούζι χωρίς κουκούτσια 2 κουταλιές χυμό λεμονιού

Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και την τοποθετούμε στη φωτιά Όταν αρχίσει να βράζει, το αφήνουμε για 1 λεπτό και αποσύρουμε Αφήνουμε να κρυώσει Κόβουμε σε κομμάτια το καρπούζι και τα πολτοποιούμε μαζί με το λεμόνι. Προσθέτουμε και το σιρόπι και τα πολτοποιούμε ξανά Μοιράζουμε το μείγμα σε παγοθήκες και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη

Όταν παγώσουν πολύ καλά και πρόκειται να σερβίρουμε, αδειάζουμε τα παγάκια στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν σαν χιόνι Γεμίζουμε παγωμένα ποτήρια και διακοσμούμε με μικρές φέτες καρπούζι

Brooklynetteshttps://brooklyne.gr
Your Vibe Attracts Your Tribe
Brooklyne