Το φθινόπωρο θέλει χρώμα και ‘συ δε διάλεξες ακόμα

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Share

Ας το παραδεχτούμε. Έπιασε σχεδόν Οκτώβρης, κλαιγόμαστε για το πόσο δύσκολος μήνας ήταν ο Σεπτέμβρης που σχεδόν μας πέρασε και σαν γνήσια γυναικεία όντα έχουμε μια βασική σκέψη στο μυαλό: Να ξεσπάσουμε στα μαλλιά μας και κυρίως στο χρώμα τους.

Ωωω ναι, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ψυχοθεραπεία, από μια μεγάλη ή έστω μικρή αλλαγή, εξάλλου το χρώμα κατά την διάρκεια των διακοπών πήγε “περίπατο”, οπότε η ανάγκη για μια ανανέωση είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Ο Σεπτέμβριος θεωρείται από τους περισσότερους ο μήνας των αλλαγών, οπότε δε βρίσκουμε καλύτερη στιγμή για να κλείσεις εκείνο το ραντεβού στο κομμωτήριο, που τόσο έχεις ανάγκη.

Στο Brooklyne λοιπόν συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις για το φθινόπωρο (δεν έχει έρθει ακόμα αλλά ας μην γκρινιάξουμε ΚΑΙ γι αυτό), οπότε προσπάθησε να βρείς τη δική σου, γιατί όπως αναφέραμε και πρίν χρειαζόμαστε μια καλή ψυχολογία πάνω από όλα.

Ξανθό πιο έντονο από ποτέ!

Σίγουρα το μελί αποτελεί πάντα μια ασφαλή επιλογή όταν μιλάμε για μια ξανθιά απόχρωση, αλλά οι έντονοι τόνοι του, αντανακλούν μέσα τους μια διαφορετική δυναμική. Ακολούθησε εξάλλου και το πρόσφατο παράδειγμα της Billie Eilish, η οποία τόλμησε μια αλλαγή στο λουκ της διαλέγοντας μια ιδιαίτερα φωτεινή απόχρωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KESH (@kesh)


Ζεστό Καστανό με Xρυσές λεπτομέρειες

Σε περίπτωση που έχεις μαύρη ή σκούρα μελαχρινή απόχρωση, η συγκεκριμένη ιδέα θα καταφέρει να τονίσει ιδιαίτερα τα χαρακτηριστικά σου. Το αποτέλεσμα θα σου δώσει μια πιο “μπρονζέ” απόχρωση, αλλά ίσως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι στη μετά – μαύρισμα εποχή.


Copper Red

Κάθε ξανθιά που σέβεται τον εαυτό της έχει τολμήσει να σκεφτεί μια πιο χάλκινη απόχρωση. Ο λόγος; Αποτελεί ίσως και την πιο “safe” επιλογή για κάποια η οποία αφενός δε θέλει μια ιδιαίτερη αλλαγή, αλλά αφετέρου μπορεί πολύ εύκολα να επανέλθει στο αρχικό της χρώμα. Η αλήθεια είναι πως ενώ το ξανθό αποτελεί μια πολύπαθη απόχρωση, το χάλκινο διαθέτει μια πιο έντονη επιβλητική παρουσία που δύσκολα θα μπορέσει να αντισταθεί κανείς. Δοκίμασε το λοιπόν και μπορεί να εκπλαγείς!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Perry (@jennaperryhair)

Brooklyne