Τέσσερις μάσκες μαλλιών για ενυδάτωση μετά τις διακοπές

Κατά τη διάρκεια των διακοπών η έκθεση στον ήλιο, το θαλασσινό αλάτι και το χλώριο της πισίνας, ταλαιπωρούν τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να χάνουν τη λάμψη τους, να δείχνουν άτονα και είναι ξηρά.

Το μυστικό για να δείχνουν τα μαλλιά πραγματικά υγιή και λαμπερά είναι η ενυδάτωση με τα κατάλληλα προϊόντα που θα τους χαρίσουν βαθιά ενυδάτωση και θα τα επανορθώσουν. Ένα τέτοιο προϊόν είναι η μάσκα μαλλιών. 

Χρησιμοποίησε την 1-2 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τον τύπου των μαλλιών σου, για ενυδάτωση και θρέψη της τρίχας σε βάθος, ενώ ταυτόχρονα θα την κάνει πιο γερή στις εξωτερικές επιθέσεις (ήλιος, καυσαέρια, κ.α.). Τις υπόλοιπες φορές που λούζεσαι μην ξεχνάς το conditioner σου!

Δες παρακάτω τέσσερις μάσκες για ενυδάτωση, λάμψη, αναδόμηση και θρέψη.

Authentic Beauty Concept Glow Mask προστατεύει το χρώμα, ενυδατώνει και θρέφει τα βαμμένα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες για μια όμορφη επιφάνεια στην τρίχα.

Schwarzkopf Professional Fibre Clinix Fortify Treatment θρέφει εντατικά τα ταλαιπωρημένα και υπερβολικά επεξεργασμένα μαλλιά. Χάρη στη στη νιασιδαμίνη που περιέχει, διεισδύει σε βάθος στη δομή της τρίχας και αναδομεί τις περιοχές με φθορά, ενώ βοηθάει στην πρόληψη του σπασίματος της τρίχας.

H Apivita Hair Mask Προστασίας Χρώματος με Ηλίανθο & Μέλι διατηρεί και παρατείνει τη λάμψη και τη ζωντάνια του χρώματος. Προσφέρει εντατική φροντίδα, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα μαλλιά. Ιδανική για όσους θέλουν να συνδυάσουν τα οφέλη μιας μάσκας ενυδάτωσης και θρέψης με την προστασία και διατήρηση του χρώματος.

Η Garnier Hair Food Watermelon Mask για λεπτά μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν conditioner, σαν μάσκα ή σαν κρέμα περιποίησης χωρίς ξέβγαλμα σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

+ 88 = 92