//

Τα πιο hot hair colors που θα συζητηθούν το 2022

Είτε θέλεις να αλλάξεις την προσωπικότητά σου και να κάνεις ένα δυνατό, πλατινένιο ξανθό, είτε απλά θέλεις να δώσεις κάποια διάσταση στη φυσική σου απόχρωση μέσω των ανταύγειων, το να αλλάξεις τα μαλλιά σου είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να πατήσεις το κουμπί επαναφοράς στην εμφάνισή σου.

Μας αρέσει να είμαστε ενημερωμένοι για τις πιο καυτές τάσεις στα μαλλιά και καθώς διανύουμε τη νέα χρονιά, ανυπομονούμε να ανανεώσουμε την απόχρωση των μαλλιών μας για άλλη μια φορά. Έτσι, παρακάτω θα διαβάσεις για το ποια θα είναι τα πιο καυτά χρώματα μαλλιών για το 2022. Θα τα λατρέψεις!

Blonde Queen

Αυτή η απόχρωση θα έχει όλους να λένε, πως είναι το πιο καυτό χρώμα. Το παγωμένο ξανθό χρώμα θα κυριαρχήσει τη νέα χρονιά. Μπορεί να μην αποτελεί ένα νέο χρώμα που βλέπεις πρώτη φορά, αλλά η αλήθεια είναι πως είναι διακριτικό. Βάση και ανταύγειες σε όλη τη διαδρομή, που δημιουργούν τις πιο όμορφες κρεμώδεις ξανθές, όπως είναι για παράδειγμα η Πάρις Χίλτον.

Curlights

Το 2022 θα είναι η χρονιά που οι σγουροί βασιλιάδες και οι βασίλισσες θα έχουν ένα χρώμα μαλλιών που ευδοκιμεί. Οι τονισμένες μπούκλες συνοδεύονται από τον φόβο μήπως καταστρέψουν το σχήμα τους και το χρώμα τους, αλλά και τα δύο μπορούν να επιτευχθούν. Είναι εύκολο να χαθείς σε όλη αυτήν την κίνηση και τον όγκο των μαλλιών, οπότε όταν ζωγραφίζεις με το χέρι τα highlights, διατήρησε την τοποθέτηση απλή: Επίλεξε τις μπούκλες που θέλεις να φανούν και απλώς βάψε τες όπως θέλεις να τις δεις.

Midnight Brunette

Τα σχεδόν μαύρα μαλλιά της Meghan Fox θα είναι μεγάλη επιτυχία γιατί είναι πάντα μια έκπληξη — σε μερικά φώτα, θα φαίνονται μαύρα και σε άλλα, θα δεις μερικές νότες καφέ. Για να πετύχεις DIY αυτήν την εμφάνιση στο σπίτι, καλό είναι να χρησιμοποιήσεις ένα μόνιμο χρώμα μαλλιών σε πιο σκούρο καφέ, αλλά όχι ψυχρό, για να πάρεις και αυτές τις καφέ τούφες που έχει η ηθοποιός. Σου δίνει ακριβώς τη σωστή ποσότητα λάμψης.

Copper

Οι επαγγελματίες hair colorists αποκαλύπτουν ότι είναι ιδιαίτερα εύκολο να το κάνεις πάνω από ξανθά μαλλιά ή υπάρχοντες κόκκινους τόνους. Αν έχεις ήδη κόκκινα μαλλιά, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πας πιο πάνω τη βάση και να την τονίσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να ορίσεις τον τόνο είναι ένα απαλό, σχεδόν ξανθό βασικό χρώμα με χάλκινους υποτόνους.

Toasted Caramel

Το 2022, όλοι θα ξαναδώσουν ζεστασιά στα μαλλιά. Αυτή η εκδοχή δίνει μια πινελιά στα μελαχρινά μαλλιά και η προσθήκη ζεστών αποχρώσεων όπως χάλκινο, καστανόξανθο και καραμελένιο θα κάνει τα καστανά μαλλιά να έχουν μεγαλύτερη διάσταση και πιο πλούσια αίσθηση. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, οι σκούρες, ζεστές αποχρώσεις γενικά απαιτούν λιγότερη συντήρηση, καθιστώντας τες ως μια εύκολη αλλά κομψή επιλογή.

Soft Brown

Αυτός ο χαλαρός τόνος είναι τέλειος για να γίνεις μια γλυκιά μελαχρινή. Η απαλή και διακριτική διάσταση ακόμη και στα πιο σκούρα μαλλιά δίνει κίνηση στα μαλλιά, ενώ ακόμη και τα μαύρα μαλλιά έχουν παραλλαγές στους τόνους.

Μαρία Κουτσάκα

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

18 − 16 =