Έχεις σγουρά μαλλιά; Ήρθε η ώρα να αποθεώσουμε τις μπούκλες σου

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Το φθινόπωρο θέλει χρώμα και ‘συ δε διάλεξες ακόμα

Ας το παραδεχτούμε. Έπιασε σχεδόν Οκτώβρης, κλαιγόμαστε για το...

Έκανα θεραπεία κερατίνης στα μαλλιά μου και αυτή είναι η εμπειρία μου

Πήγα στο κομμωτήριο, δοκίμασα την οργανική κερατίνη και ιδού...

Share

Τα κορίτσια με τα σγουρά μαλλιά συνήθως γκρινιάζουν ότι δε μπορούν να τα τιθασεύσουν. Μα αυτό είναι το point. Να μην τα τιθασεύετε! Να τα αφήνετε να δείχνουν ανάλαφρα, να διατηρούν τον όγκο τους και την ελαστικότητά τους με κίνηση και λάμψη. Και ναι, μπορεί να συμβεί. Δε χρειάζεται να τα “κοκκαλώσετε” με πολύ αφρό ή με σκληρά gel. Τα μαλλιά είναι η δύναμή σας.

Tι μπορείτε να κάνετε; Όλο το παιχνίδι παίζεται στο λούσιμο και το στέγνωμα. Υπάρχουν τρεις τρόποι να τονώσετε τις μπούκλες σας και να δείξουν πραγματικά υπέροχες.

Βασικός κανόνας: Να λούζεστε πάντοτε με ένα ειδικό σαμπουάν για τον τύπο των μαλλιών σας.

  • Βάλτε τον αφρό και αφήστε τα να στεγνώσουν μόνα τους.
  • Περάστε τα με ένα προϊόν για μπούκλες αλλά σε μορφή oil για να τους χαρίσει ελαστικότητα όταν τα στεγνώσετε και γυρίστε το κεφάλι ανάποδα με το σεσουάρ στη χαμηλή σκάλα και χωρίς τη χρήση φυσούνας.
  • Χρησιμοποιείστε προϊόντα θρέψης και κατά του φριζαρίσματος, αν μπορείτε αφήστε να στεγνώσουν μέσα σε πετσέτα ή χρησιμοποιήστε το σεσουάρ με χαμηλή σχετικά ένταση και τέλος να σταθεροποιείτε με λακ.

Και στις τρεις περιπτώσεις θα είστε πιο ανάλαφρες και δε θα σπάτε τσατσάρες όταν πάτε να χτενιστείτε.

Έλενα Φάκου

Έλενα Φάκου
Είχα ένα όνειρο: μια μέρα να μπορέσω να γράφω ελεύθερα σε ένα καλαίσθητο μέσο που εξυπηρετεί μόνο την ανεξάρτητη ενημέρωση. Έγινε πραγματικότητα. Λέγεται Brooklyne και είναι η πιο badass γυναικεία πρόταση της πιάτσας. Όπως δηλαδή κι εγώ η ίδια. Δε χρειάζεται να γράψω περισσότερα για εμένα εδώ, θα γνωριστούμε αν περνάτε συχνά να τα λέμε. Θα είμαστε πάντα ανοιχτά.
Brooklyne