Χρωματιστές νύφες “σπάνε” τους γαμήλιους κανόνες

Χρώμα φίλοι μου, το χρώμα είναι για όλους ακόμα και για τους γάμους. Ναι καλά ακούσατε, η νύφη δε φορούσε λευκά πάντα και δε το μάθατε από εμάς. Ναι μεν η κοινή λογική υποτάσσει ένα λευκό dressing code, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα για το τελικό αποτέλεσμα. Εξάλλου αν νιώθεις ότι σε μια τόσο ξεχωριστή μέρα της ζωής σου το χρώμα να σε περικυκλώνει, τότε καλά κάνεις και εμείς στεκόμαστε δίπλα σου.

Το σημερινό ‘αρθρο όπως καταλάβατε είναι αφιερωμένο στις νύφες που τολμούν να βάλουν και να κάνουν αυτό που γουστάρουν στο γάμο τους και όχι αυτό που πρέπει.

8-new-colorful-wedding-dresses-that-you-will-swoon-over-3-819x1024Μάλιστα στο παρελθόν έχουμε δει πολλές διάσημες κυρίες να θέλουν να κάνουν τη διαφορά και εμφανίζονται στο γάμο τους με χρωματιστά νυφικά. Μεταξύ των οποίων, το 1964 η πανέμορφη Elizabeth Taylor στον πρώτο γάμο της με τον Richard Bardon επέλεξε ένα κίτρινο και κοντό σιφόν νυφικό, η Dita Von Teese προτίμησε ένα σκούρο μοβ νυφικό της Vivienne Westwood για το γάμο της, ενώ η πάντα stylist Sarah Jessica Parker στο γάμο της με τον Matthew Broderic φόρεσε μαύρο νυφικό

romimatt-wedding-16
Πρόσφατη έρευνα στη Βρετανία έδειξε ότι οι νεαρές νύφες προτίμουν τα χρωματιστά νυφικά! Το 25% των κοριτσιών δεν θα παντρεύονταν με το κλασσικό, λευκό νυφικό, ενώ το 10% θα προτιμούσε ένα φλογερό κόκκινο! Το 5% των νεαρών ηλικίας 18 εώς 24, θα επέλεγαν να παντρευτούν φορώντας ροζ νυφικό, και ένα 4% προτιμάει το μπλέ! Στην ίδια έρευνα, το 85% των γυναικών ηλικιάς 35 εώς 44, δεν θα φορούσε κάτι άλλο από το παραδοσιακό λευκό!

654ddr4458r

Τη σεζόν ’16-’17 πολλοί μεγάλοι οίκοι παρότρυναν τις υποψήφιες νύφες να τολμήσουν… και να επιλέξουν ανάμεσα σε αποχρώσεις του ροζ, του μπλε, του πράσινου και του μωβ.

Ότι και αν αποφασίσεις  μην απαρνηθείς το στύλ σου, γιατί έτσι και αλλιώς όλο και κάποιος θα βρεθεί που δεν θα του αρέσει τίποτα… ακόμα και αν θα ήσουν ένα παραδοσιακό πρότυπο νύφης.

21_FEILD1f56Eddie <3

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

73 − 70 =