Τι πρέπει να φορέσεις πριν βγείς έξω στο κρύο

Δε κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ; Εκτός ότι ζούμε σε μια περίοδο που δεν είναι να βγαίνεις ούτε στο μπαλκόνι (για πολλούς και διαφορετικούς λόγους βέβαια), αν πρέπει να βγείς έξω στο κρύο θα πρέπει να προσέξεις κάποια βασικά αξεσουάρ για να μην βρεθείς αντιμέτωπη με το πολικό ψύχος που μας περιμένει, ειδικά από την επόμενη εβδομάδα.

Τι φοράμε λοιπόν σε τέτοιες περιπτώσεις;

Leg Warmers

Τα Leg Warmers θα κρατήσουν τα πόδια σου ζεστά, ενώ προσθέτουν στυλ στην εμφάνιση σου. Εκεί που τα μποτάκια σου σταματούν, τα Leg Warmers θα συνεχίσουν να φροντίζουν ώστε να έχεις μια σωστή θερμοκρασία, χωρίς να αρχίσεις να “τουρτουρίζεις” από το κρύο.

Γάντια

Το πιο κλασσικό χειμωνιάτικο αξεσουάρ έχει πάρα πολλές παραλλαγές, αλλά παραμένει μια σταθερή αξία για να προστατέψεις τα χέρια σου από τις πολικές θερμοκρασίες. Τα χέρια μας ταλαιπωρούνται αρκετά με το κρύο, οπότε αυτές τις ημέρες μη ξεχάσεις φεύγοντας από το σπίτι να πάρεις κλειδιά, κινητό και γάντια, τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ περιττά.

Σκούφος

Φυσικά το πιο αγαπημένο και stylish item από όλα θα σε κρατήσει ζεστή, ενώ παράλληλα αποτελεί ένα από τα πιο υποχρεωτικά στοιχεία ενός χειμερινού συνόλου. Ένας ιδιαίτερος σκούφος θα μπορέσει παράλληλα να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, ενώ παράλληλα σε προστατεύει από το κρύο. Μην ξεχαστείς λοιπόν και βγείς χωρίς το σκουφάκι σου έξω!

Eddie <3

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

60 − 55 =