Τα πρώτα κρύα έφτασαν μαζί τους και τα κολάν

Αν ψηφίζαμε το πιο άνετο ρούχο του πλανήτη, τότε σίγουρα το κολάν θα ήταν στις βασικές υποψηφιότητες. Δεν υπάρχει ούτε μία από εμάς που να μην έχει βολευτεί με το συγκεκριμένο ρούχο, καθώς αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της καθημερινότητας μας, πόσο μάλλον όταν λειτουργεί και σαν βάση για το ιδανικό layering. Τα πρώτα κρύα έφτασαν λοιπόν, και κατά συνέπεια μαζί τους και τα αγαπημένα μας κολάν!

Είτε το χρειάζεσαι για το γυμναστήριο, είτε για τις καθημερινές σου ασχολίες, το κολάν κυκλοφορεί ανάμεσα μας σε διαφορετικές εκδοχές ικανές να σε καλύψουν την κάθε σου επιθυμία. Με τη σωστή επιλογή χρωμάτων και υλικών, μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς, οι οποίοι βέβαια εκτός από στυλ θα σου προσφέρουν και μια ιδανική προστασία από τις νέες θερμοκρασίες, που άρχισαν να μας κάνουν επίσκεψη.

Βασική σημείωση προς πάσα κατεύθυνση: Το κολάν δεν έχει κανένα μέγεθος, και απευθύνεται απέναντι σε όλους τους σωματότυπους που θέλουν να το υποστηρίξουν, δεν είναι δουλειά κανενός να κρίνει ποιος θα φορέσει τι, πόσο μάλλον όταν βάζουμε κριτήριο τα κιλά μιας γυναίκας. Αν σας ενοχλεί κάτι μπορείτε να μας κάνετε τη χάρη και να κοιτάξετε αλλου. Σας ευχαριστώ και συνεχίζω.

cn26980632Τι λέγαμε γιατί ξεχάστηκα; Α, ναι! Μετά από μια μικρή έρευνα σου προτείνω να τσεκάρεις μερικά από τα παρακάτω, και κοίτα να προλάβεις γιατί θα μου κρυώσεις και δε το θέλω!

Nike | Dri-FIT One

pro-6nmt-XhBdtk| Γυναικείο ψηλόμεσο κολάν

gynaikeio-psilomeso-kolan-normalEnergetics | Γυναικείο Κολάν Kapaluk

energetics-302588-917-f2-enlarge

OYSHO | Παντελόνι jogger Comfort

1798222037-1-1-19Eddie <3

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

− 3 = 6