Οι μεγάλες τσάντες επέστρεψαν στη δουλειά

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Χρωματιστές νύφες “σπάνε” τους γαμήλιους κανόνες

Χρώμα φίλοι μου, το χρώμα είναι για όλους ακόμα...

Χειμώνας και punk πάνε πακέτο

To Punk από μόνο του θεωρείται ένα ιδιαίτερο στυλ,...

«Hello Member» το πρόγραμμα επιβράβευσης των H&M

Το πρόγραμμα «Hello Member» επιβραβεύει τα μέλη του με ειδικές εκπτώσεις, εξατομικευμένες προσφορές και δυνατότητες αποστολής, δωρεάν επιστροφές, αποκλειστική πρόσβαση σε εκδηλώσεις, εμπειρίες, συναρπαστικούς διαγωνισμούς και πολλά άλλα. 

Leopard: Λατρεμένο το “παρεξηγημένο”

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: To Leopard print...

Share

Τώρα που οι άδειες σιγά σιγά τελείωσαν και η επιστροφή στο γραφείο έγινε μονοδρομημένη επιλογή, μαζί επέστρεψαν και τα αγαπημένα μας αξεσουάρ. Όχι δε μιλάμε για τα αξεσουάρ του γραφείου, αλλά για εκείνα που περιφέρεις μαζί σου και μέσα τους χωράει σχεδόν ολόκληρη η ύπαρξη σου.

Πάντα με “τρόμαζε” η ιδέα μιας μικρής τσάντας για καθημερινή χρήση, καθώς δηλώνω μεγάλη λάτρης της άνεσης σε συνάρτηση με τη χωρητικότητα. Η τσάντα εξάλλου αποτελεί μια ιδέα για την καθημερινότητα μας, οπότε η λειτουργικότητα της αποτελεί προτεραιτότητα τουλάχιστον στις περισσότερες από εμάς.

Έκανα λοιπόν μια μικρή έρευνα και σου προτείνω μερικά κομμάτια που ίσως πρέπει να συνοδεύουν την καθημερινότητα σου (είναι που είναι δύσκολη, δώστης μια ευκαιρία να γίνει λίγο καλύτερη τουλάχιστον!). So let’s see shall we?

ZARA | Τσάντα shopper

fg

Η κλασσική μαύρη τσάντα απαιτεί πάντα μια αυστηρή γραμμή. Το σχέδιο υπαγορεύει και το χρώμα υπακούει, οπότε για πιο αυστηρές εμφανίσεις keep it black!


Mango | Shopper δερμάτινη τσάντα

mangoΛέμε ΝΑΙ σε άνετες γραμμές, λέμε ΝΑΙ σε ανοιχτά χρώματα ακόμα και στις πιο κρύες νύχτες του χειμώνα.


La Redoute | Tσάντα shopper κόκκινη 

2718806Ας είμαστε ειλικρινείς. Ακόμα καλοκαιράκι έχουμε τριγύρω, οπότε μια επιλογή σε έντονο χρώμα θα σου διατηρήσει μια ψυχολογία, μακρυά από τους θορυβώδεις ήχους του γραφείου.


ΚΕΜ |Τσάντα ώμου σε δέρμα Softy

tsanta-omou-se-derma-softy-normal
Ωραίο το μαύρο από μόνο του, αλλά ποτέ δε λέμε όχι όταν συνδυάζεται μαζί με μεταλλικές λεπτομέρειες. Ιn Metal We Trust <3


Stradivarius | Tote bag with zips

3525101001-2-1-2Ακόμα και τα πιο επαγγελματικά ραντεβού πρέπει να ξεχωρίζουν, δε μιλάμε για το project αλλά για αυτό που θα έχεις στον ώμο σου!

Eddie <3

Edie Sedgwick
Δεν έχει σημασία τι θα φορέσεις αρκεί να μην καταφέρει να σε φορέσει αυτό που επέλεξες. Δεν έχει σημασία τι νούμερο φοράς, τι θεωρείς ότι είναι λάθος γιατί μπορεί να είναι αντικειμενικά σωστό, εξάλλου συνήθως βρίσκουμε έμπνευση εκεί που δεν την περιμέναμε. Είμαι η Eddie, αγαπώ τη μόδα αλλά ίσως από μια δική μου οπτική. Αν θεωρείς ότι ταιριάζουμε να με διαβάζεις, λοβγιου <3
Brooklyne