Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Η νέα συλλογή του brand κοσμημάτων Countess Wilhelmina σε προκαλεί να λάμψεις!

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Ετοιμαστείτε για πάρτι με τη συλλογή Innovation Circular Design Story της H&M

Η πρωτοποριακή νέα συλλογή της H&M, Innovation Circular Design Story, είναι ένας ύμνος στην αειφορία και τη χαρά, που μας καλεί να αγκαλιάσουμε με τόλμη το μέλλον.

Share

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να ανταμείβεις τον εαυτό σου για όσα πέτυχες αυτή τη χρονιά. Γι’ αυτό η νέα collection του brand κοσμημάτων Countess Wilhelmina, φθινόπωρο χειμώνας 2022, μας προκαλεί να χαμογελάσουμε  να αναδείξουμε την πιο λαμπερή πλευρά του εαυτούς μας.

Η Χριστίνα Μαλλάκη, ιδιοκτήτρια και σχεδιάστρια του brand, είπε για τη νέα συλλογή: “Βγαίνουμε σιγά-σιγά από μία πολύ δύσκολη περίοδο αυτή με τον κορονοϊό και όλοι μας θέλουμε να χαρούμε, θέλουμε χρώμα θέλουμε ελπίδα θέλουμε ευτυχία θέλουμε όνειρα θέλουμε ζωή!”

Και συμπλήρωσε: “Γι’ αυτό και χρησιμοποίησa αυτά τα χρώματα κι αυτά τα υλικά και θέλω να φορεθούν από γυναίκες όλων των ηλικιών, γυναίκες που βλέπουν μπροστά και είναι ανεξάρτητες και δυναμικές.”

Έχει έρθει, λοιπόν, η ώρα να βγούμε έξω να περάσουμε καλά και να προβάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό!

Τις δημιουργίες Countess Wilhelmina μπορείτε να τις βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα και διαδικτυακά καταστήματα. Για παραπάνω λεπτομέρειες κλικ εδώ.

Μαίρη Σταμούλη

Μαίρη Σταμούλη
Μικρή ήθελα να γίνω ραδιοφωνικός παραγωγός, αλλά τελικά σπούδασα οικονομικά και δημοσιογραφία. Είμαι beauty editor, φανατική ΑΕΚτζού, blogger, λιοντάρι στο ζώδιο, λατρεύω τα κραγιόν και τις τηγανιτές πατάτες. Στο Brooklyne είμαι ο εαυτός... γιατί ανάμεσα σε κρέμες και μακιγιάζ, μπορώ να μιλάω για έρωτα και συναισθήματα.
Brooklyne