Γιατί το Lime Green είναι το νέο μαύρο

Από την αρχή της χρονιάς, φάνηκε πως το πράσινο αποφάσισε να κάνει μια μετα-covid εμφάνιση, κατακτώντας έτσι το χώρο της μόδας από τα διάσημα catwalks έως και το πιο απλό casual street style. Αν αναζητάς λοιπόν το πιο αγαπημένο trend για το 2022, μη κουράζεσαι άλλο και προσπάθησε να μάθεις περισσότερα για το Lime Green. Προσοχή δε μιλάμε για το neon πράσινο, αλλά για εκείνη την απόχρωση που θα σου δώσει να καταλάβεις τι σημαίνει ζωντάνια, ένταση και θετικό vibe σε μια και μόνο απόχρωση.

sdfΤο Lime Green, θα μπορούσε άνετα να θεωρηθεί ως το νέο μαύρο καθώς είναι ελάχιστα χρώματα και υλικά που δε θα μπορούσαν να σταθούν στο πλευρό του. Η κλίμακα του στυλ θα μπορούσε άνετα να το τοποθετήσει σε μια αθλητική εμφάνιση, έως και σε μια πιο επίσημη. Μπλούζες, φορέματα, τσάντες, αξεσουάρ και ο κατάλογος δε τελειώνει ποτέ.

Η πραγματικότητα όμως είναι πως το Lime Green, αποτελεί ένα αναζωογονητικό χρώμα, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει άνετα με χρώματα όπως λευκό, γκρί, μπεζ και μαύρο (δε σου βάζουμε περισσότερα γιατί οκ, καραδοκεί και ο Ταμτάκος στη γωνία και δε το θες). Το παράδοξο όμως είναι πως μπορεί να συνδυαστεί πάρα πολύ άνετα με pattern όπως το λεοπάρ, ενώ αποτελεί ιδανική ιδέα για να ντύσει και να αναδείξει ακόμα και ένα απλό τζιν.

pf-069804b8-5-500xΣε άλλα νέα ημέρας δε πρέπει να παραλείψουμε πως μπορεί να ταιριάξει άνετα και δίπλα σε ένα πιο σκούρο πράσινο, όπως το σμαραγδί ή το κυπαρισσί. Σε αυτή την περίπτωση το lime green θα αποκτήσει μια πιο ενδιαφέρουσα διάσταση, καθώς θα γίνει μια πιο ουδέτερη και ήρεμη απόχρωση δίπλα στην ίδια χρωματική του οικογένεια.

7aeb5943cb99daed5bcd16aa5551a307To πράσινο θεωρείται κατά γενική ομολογία το χρώμα της “ελπίδας” οπότε στους περίεργους καιρούς που ζούμε χρειαζόμαστε σίγουρα χρώματα και ιδέες που μας φτιάχνουν τη διάθεση, και σαφέστατα μας κάνουν να ελπίζουμε σε πιο όμορφες και χρωματιστές ημέρες.  Ας είναι λοιπόν η αρχή και ας είναι και Lime!

Eddie <3

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

72 − = 71