Κάθε γυναίκα έχει τον τύπο της, κάθε γυναίκα έχει την τσάντα της. Εσύ; Τι τύπος είσαι;

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Χρωματιστές νύφες “σπάνε” τους γαμήλιους κανόνες

Χρώμα φίλοι μου, το χρώμα είναι για όλους ακόμα...

Χειμώνας και punk πάνε πακέτο

To Punk από μόνο του θεωρείται ένα ιδιαίτερο στυλ,...

«Hello Member» το πρόγραμμα επιβράβευσης των H&M

Το πρόγραμμα «Hello Member» επιβραβεύει τα μέλη του με ειδικές εκπτώσεις, εξατομικευμένες προσφορές και δυνατότητες αποστολής, δωρεάν επιστροφές, αποκλειστική πρόσβαση σε εκδηλώσεις, εμπειρίες, συναρπαστικούς διαγωνισμούς και πολλά άλλα. 

Leopard: Λατρεμένο το “παρεξηγημένο”

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: To Leopard print...

Share

Εσύ τι τσάντα κρατάς όταν βγαίνεις έξω; Και δεν εννοώ σε μια ιδιαίτερη περίσταση, ένα βράδυ που σχεδόν όλες μας κρατάμε ένα clutch, ένα βραδινό τσαντάκι το οποίο ταιριάζει με την περίσταση. Εννοώ, τι τσάντα συνηθίζεις να κρατάς την ημέρα.

Η κάθε γυναίκα κρατά την τσάντα της ανάλογα με το χαρακτήρα της. Ακραίο; Καθόλου. Αν άλλωστε δεν υπήρχε αυτός ο διαχωρισμός, δεν θα υπήρχαν και διαφορετικά μεγέθη στις τσάντες. Θα ήταν όλες ίδιες. Κάθε γυναίκα έχει τον τύπο της, κάθε γυναίκα έχει την τσάντα της. Εσύ; Τι τύπος είσαι;

Επομένως, υπάρχουν γυναίκες οι οποίες κρατούν μεγάλες τσάντες και μια τέτοια είμαι εγώ. Με μια μεγάλη τσάντα, αν εξαιρέσουμε το θέμα του στυλ, αισθάνεσαι ασφάλεια. Μπορείς να χωρέσεις μέσα τα πάντα. Ότι χρειάζεσαι αλλά και δεν χρειάζεσαι κάθε μέρα. Η μεγάλη τσάντα θα σε κάνει να νιώσεις ότι δεν σου λείπει τίποτα. Μπορείς να έχεις μέσα τα καλλυντικά σου, το πορτοφόλι σου, την ατζέντα σου, τα γυαλιά σου, τα κλειδιά σου, κάποιο snack, φορτιστή ή power bank και ο κατάλογος δεν τελειώνει.

Οι γυναίκες που κρατούν μεσαίου μεγέθους τσάντες, έχουν λιγότερη ανασφάλεια. Δηλαδή ναι μεν, αλλά. Επίσης, συνήθως, οι μεσαίου μεγέθους τσάντες, έχουν μεγάλη γκάμα και επομένως μπορείς να βρεις πολύ κομψά κομμάτια. Απλώς θα πρέπει να περιορίσεις τις υπερβολές, ας πούμε δε γίνεται να έχεις μαζί σου τέσσερα κραγιόν στο νεσεσέρ των καλλυντικών αλλά δυο ας πούμε, ή τις ζεστές ημέρες θα πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στη βεντάλια σου ή στο σπρέι νερού γιατί και τα δυο δεν χωρούν.

Τέλος, αυτά τα υπέροχα κορίτσια τα οποία κρατούν μικρά τσαντάκια με τα απολύτως απαραίτητα, τους δίνω συγχαρητήρια, εκτός αν αυτά τα τσαντάκια είναι μαγικά σαν του Sport Billy και χωράνε μέσα τα πάντα χωρίς να το ξέρω. Οι γυναίκες λοιπόν με τα πολύ μικρά τσαντάκια που κουβαλάνε τα απολύτως απαραίτητα, είναι οι πιο ανέμελες. Κλειδιά, λεφτά, κινητό φύγαμε. Προσωπικά αυτό τον άθλο τον πραγματοποιώ μόνο κάποια βράδια που δε μπορώ να κάνω διαφορετικά.

Έλενα Φάκου

Έλενα Φάκου
Είχα ένα όνειρο: μια μέρα να μπορέσω να γράφω ελεύθερα σε ένα καλαίσθητο μέσο που εξυπηρετεί μόνο την ανεξάρτητη ενημέρωση. Έγινε πραγματικότητα. Λέγεται Brooklyne και είναι η πιο badass γυναικεία πρόταση της πιάτσας. Όπως δηλαδή κι εγώ η ίδια. Δε χρειάζεται να γράψω περισσότερα για εμένα εδώ, θα γνωριστούμε αν περνάτε συχνά να τα λέμε. Θα είμαστε πάντα ανοιχτά.
Brooklyne