Ο Jean Paul Gaultier ανακήρυξε διάδοχo του τον Glenn Martens για την επόμενη συλλογή του διάσημου οίκου

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Share

Ο creative director της Y/Project, Glenn Martens θα είναι ο σχεδιαστής που θα αναλάβει την επερχόμενη επίδειξη μόδας, του οίκου Jean Paul Gaultier.

Ο διάσημος οίκος ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη μέσω του Instagram, την επίσημη συνεργασία με τον Glenn Martens. Ως δημιουργικός διευθυντής της Diesel ο Martens  έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον 62χρονο σχεδιαστή στην εφηβική pre-συλλογή και στην ετικέτα ανδρικών ενδυμάτων G2, μετά την αποφοίτηση του από τη “Βασιλική Ακαδημία Καλών Τεχνών” της Αμβέρσας.

58530efbe3d613c03e1e9e91-GLENN-MARTENS-photo-by-Arnaud-LajeunieΟ Glenn Martens δήλωσε ότι: “O Jean Paul Gaultier αποτελεί έμπνευση καθώς ήταν εκείνος που έκανε το αδύνατο, δυνατό φέρνοντας την ελευθερία του λόγου και την απενοχοποίηση στο σεξ, μέσα στο δύσκολο χώρο της μόδας”.

Το show αναμένεται το Νοέμβριο του 2022, ενώ ο πήχης έχει ανέβει ιδιαίτερα ψηλά ώστε να μπορέσει να δικαιωθεί η επιλογή του Martens στη θέση του Gaultier. Αναμένουμε!

Eddie <3

Edie Sedgwick
Δεν έχει σημασία τι θα φορέσεις αρκεί να μην καταφέρει να σε φορέσει αυτό που επέλεξες. Δεν έχει σημασία τι νούμερο φοράς, τι θεωρείς ότι είναι λάθος γιατί μπορεί να είναι αντικειμενικά σωστό, εξάλλου συνήθως βρίσκουμε έμπνευση εκεί που δεν την περιμέναμε. Είμαι η Eddie, αγαπώ τη μόδα αλλά ίσως από μια δική μου οπτική. Αν θεωρείς ότι ταιριάζουμε να με διαβάζεις, λοβγιου <3
Brooklyne