Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Γιατί δε θα μπορέσεις να πείς ποτέ όχι σε ένα ζευγάρι κόκκινες μπότες

Αν υπάρχει ένα item στο οποίο δε μπορώ να πω ποτέ όχι, τότε με σιγουριά δηλώνω ότι έχω το "σύνδρομο της κόκκινης μπότας".

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Ετοιμαστείτε για πάρτι με τη συλλογή Innovation Circular Design Story της H&M

Η πρωτοποριακή νέα συλλογή της H&M, Innovation Circular Design Story, είναι ένας ύμνος στην αειφορία και τη χαρά, που μας καλεί να αγκαλιάσουμε με τόλμη το μέλλον.

Share

Αν υπάρχει ένα item στο οποίο δε μπορώ να πω ποτέ όχι, τότε με σιγουριά δηλώνω ότι έχω το “σύνδρομο της κόκκινης μπότας”. Πρόκειται για ένα default αξεσουάρ, το οποίο καταφέρνει παρά το έντονο χρώμα του, να μας φτιάχνει τη διάθεση αλλά και στην προκειμένη περίπτωση και το στυλ.

red-boots-looksΗ αλήθεια είναι ότι αν και είμαι ένας άνθρωπος που φορά ως επί το πλείστον ρούχα σε σκούρα χρώματα, αξεσουάρ και επιλεγμένα patterns, θεωρώ ότι είναι και εκείνα που νιώθω ότι κάνουν τη διαφορά. Εξάλλου εκεί που είσαι και περπατάς αμέριμνη σαν να βγήκες από τσιμινιέρα, τότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάτι να τονίσει το total black outfit που φοράς σχεδόν από όταν γεννήθηκες.

redΟι κόκκινες μπότες λοιπόν όσο περίεργο και αν ακουστεί είναι για όλες τις ώρες. Μπορεί να συνοδεύσουν το πρωινό σου ντύσιμο, αλλά και μια πιο επίσημη εμφάνιση. Σημαντική λεπτομέρεια βέβαια: To ότι πάνε με όλα δε σημαίνει ότι ταιριάζουν δίπλα σε prints, γιατί όπως καταλαβαίνουμε το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά “φορτωμένο” και δε το θέλουμε σε καμία περίπτωση αυτό!

redΕίτε λοιπόν επιλέξεις μια πιο χαμηλή μπότα ή ψηλή και πάνω από το γόνατο, καλό θα είναι να κινηθείς σε μίνιμαλ γκρί ή μαύρους τόνους. Φτιάξε τη διάθεση σου λοιπόν και καλή red επιτυχία!

Fendi-F17-090

6221241-122805128cf1c11f8471e3daba06373646e8d05


ZARA | ΜΥΤΕΡΟ ΜΠΟΤΙΝΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ

DSFF

Eddie <3

Edie Sedgwick
Δεν έχει σημασία τι θα φορέσεις αρκεί να μην καταφέρει να σε φορέσει αυτό που επέλεξες. Δεν έχει σημασία τι νούμερο φοράς, τι θεωρείς ότι είναι λάθος γιατί μπορεί να είναι αντικειμενικά σωστό, εξάλλου συνήθως βρίσκουμε έμπνευση εκεί που δεν την περιμέναμε. Είμαι η Eddie, αγαπώ τη μόδα αλλά ίσως από μια δική μου οπτική. Αν θεωρείς ότι ταιριάζουμε να με διαβάζεις, λοβγιου <3
Brooklyne