Το AMO σχεδίασε το φετινό Fine Jewelry Show του οίκου Bulgari

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Χρωματιστές νύφες “σπάνε” τους γαμήλιους κανόνες

Χρώμα φίλοι μου, το χρώμα είναι για όλους ακόμα...

Χειμώνας και punk πάνε πακέτο

To Punk από μόνο του θεωρείται ένα ιδιαίτερο στυλ,...

«Hello Member» το πρόγραμμα επιβράβευσης των H&M

Το πρόγραμμα «Hello Member» επιβραβεύει τα μέλη του με ειδικές εκπτώσεις, εξατομικευμένες προσφορές και δυνατότητες αποστολής, δωρεάν επιστροφές, αποκλειστική πρόσβαση σε εκδηλώσεις, εμπειρίες, συναρπαστικούς διαγωνισμούς και πολλά άλλα. 

Leopard: Λατρεμένο το “παρεξηγημένο”

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: To Leopard print...

Share

Tο AMO, το δημιουργικό think tank του αρχιτεκτονικού γραφείου Office for Metropolitan Architecture (OMA) του Rem Koolhaas, σχεδίασε φέτος το καλοκαίρι το Fine Jewelry Show του οίκου κοσμημάτων και ειδών πολυτελείας Bulgari.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OMA (@oma.eu)

Το show έλαβε χώρα στην Galleria Vittorio Emanuele II, ένα από τα εμβληματικά τοπόσημα του Μιλάνου. Η ενσωμάτωση στο κέντρο της Galleria μιας υπερμεγέθους δομής που προσομοιάζει με ήλιο μετέβαλε την κλίμακα και τον χρόνο, δημιουργώντας προϋποθέσεις «συνάντησης» των φίνων κοσμημάτων και της αρχιτεκτονικής.

1-Bvlgari-Fine-Jewelry-Show-2021-disc-back-Photo-by-Agostino-Osio-c-AMOΕπικεφαλής του πρότζεκτ ήταν οι Ellen van Loon και Giulio Margheri του AMO, οι οποίοι συνέλαβαν την ιδέα και τη video art διεύθυνση ως μια διάδραση λυρικού-μηχανικού. «Θελήσαμε να δημιουργήσουμε σκηνές οι οποίες αντηχούν με τον σχεδιασμό των φίνων κοσμημάτων όσο και με την τεχνουργία στο παρασκήνιο» δήλωσε η Van Loon.

Το Summer 2021 Fine Jewelry Show του Bulgari σηματοδότησε την πρώτη συνεργασία του AMO με τον οίκο.

Brooklynetteshttps://brooklyne.gr
Your Vibe Attracts Your Tribe
Brooklyne