Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022

Adidas και Prada αποκαλύπτουν την κολεξιόν Re-Nylon

Η συλλογή Adidas for Prada Re-Nylon, η οποία κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 13 Ιανουαρίου, συνδυάζει τους αισθητικούς κώδικες κάθε μάρκας συνδυάζοντας τη δεξιοτεχνία της Prada με την κληρονομιά και την καινοτομία αθλητικών ειδών της Adidas

DAILYCIOUS

MUSTS

Αν η καθημερινότητα σου ήταν τσάντα θα ήταν μια Tote bag

Δεν υπάρχει καμία τσάντα που θα σταθεί δίπλα σε...

Τα cozy αξεσουάρ που θα γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι

Έξω έχει αρκετό χιόνι ικανό να σε προβληματίσει για...

Τι πρέπει να φορέσεις πριν βγείς έξω στο κρύο

Δε κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ;...

Share

Η Adidas και η Prada ποντ με το τελευταίο κεφάλαιο της συνεχιζόμενης συνεργασίας τους, επανασχεδιάζοντας τα πολυτελή αθλητικά ενδύματα και υποδήματα με το χαρακτηριστικό ανακυκλώσιμο ύφασμα Re-Nylon της ιταλικής μάρκας.

Η συλλογή Adidas for Prada Re-Nylon, η οποία κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 13 Ιανουαρίου, συνδυάζει τους αισθητικούς κώδικες κάθε μάρκας συνδυάζοντας τη δεξιοτεχνία της Prada με την κληρονομιά και την καινοτομία αθλητικών ειδών της Adidas.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο σημάτων λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 2019 και για πρώτη φορά, η συλλογή με τις δυο υπογραφές περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ρούχα, αξεσουάρ και τσάντες.

Συγκεκριμένα, η συλλογή περιλαμβάνει 21 κομμάτια και σηματοδοτεί επίσης τη στροφή της Prada από το «παρθένο» νάιλον στο Re-Nylon, που επιτεύχθηκε στα τέλη του 2021.


Κάθε κομμάτι έχει κατασκευαστεί στην Ιταλία από την Prada χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό ύφασμα που δημιουργήθηκε μέσω της ανακύκλωσης πλαστικών απορριμμάτων τα οποία συλλέγονται από τους ωκεανούς και από τα απόβλητα υφαντικών ινών.


Για την τελευταία συνεργασία, η Prada μεταμόρφωσε την «σιλουέτα» του Adidas Originals Forum. Η λειτουργική και αισθητική ταυτότητα του sneaker έχει «επαναερμηνευτεί παιχνιδιάρικα» από την ιταλική μάρκα.

Περιγραφόμενα από την Adidas ως «ταυτόχρονα κομψά και ανατρεπτικά», τα αθλητικά παπούτσια διαθέτουν επίσης πολυτελείς δερμάτινες λεπτομέρειες three stripes και επικαλύψεις στο μπροστινό μέρος του ποδιού, αναδεικνύοντας την τεχνογνωσία της Prada στην επεξεργασία δέρματος.

Τα αθλητικά παπούτσια Adidas for Prada Re-Nylon Forum High and Low θα είναι διαθέσιμα σε μονόχρωμες ασπρόμαυρες αποχρώσεις.

Ο οίκος Prada «δουλεύει» επίσης κομμάτια με την υπογραφή της Adidas, όπως παλτό, πουλόβερ, μπουφάν με κουκούλα και καπέλο με κουβά, όλα επανασχεδιασμένα σε ύφασμα Re-Nylon. Κάθε κομμάτι είναι διαθέσιμο σε ένα δίδυμο επαναλήψεων χρωμάτων – μαύρο με άσπρες ρίγες και λευκό με μαύρες ρίγες – με το λογότυπο της Prada.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης έξι τσάντες που στοχεύουν να αντικατοπτρίζουν τη σχεδιαστική διάλεκτο της Prada ενώ «συγχωνεύουν» το DNA και των δύο σημάτων.

Η συλλογή Adidas for Prada Re-Nylon θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στις μπουτίκ της Prada και στους ιστότοπους της Prada και της Adidas όπως προαναφέρθηκε από τις 13 Ιανουαρίου 2022.

Brooklynetteshttps://brooklyne.gr
Your Vibe Attracts Your Tribe

LATEST

Πρωινό με βρώμη σοκολάτας, μπανάνα και μύρτιλα

Δεν χρειάζεται να είναι και το πρωινό μας βαρετό – αρκεί που πρέπει να ξυπνάμε νωρίς το πρωί! Αυτό το εύκολο πρωινό ετοιμάζεται στο...

Γιατί τελικά ενοχλεί τόσο πολύ το διαφορετικό;

Αυτές τις μέρες γνωστά και μη brands, έχουν δείξει ανοιχτά τη στήριξή τους στην LGBTQIA+ κοινότητα και εγώ αναρωτιέμαι αν αυτό είναι στα πλαίσια...

Wholly Skincare: Tα φυτικά προϊόντα περιποίησης που κάνουν καλό στο δέρμα.

Η Wholly Skincare είναι ένα ελληνικό beauty brands που το προσέχεις από την πρώτη στιγμή που θα εμφανιστεί μπροστά σου. Όχι μόνο γιατί είναι ένα brand με...

Τα cozy αξεσουάρ που θα γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι

Έξω έχει αρκετό χιόνι ικανό να σε προβληματίσει για το πως θα βγείς εκεί έξω εφόσον επιβάλλεται. Λίγο η δουλειά, λίγο τα ψώνια για...
Brooklyne