Ο Lil Nas X συνεργάζεται με τον Jean Paul Gaultier

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Χρωματιστές νύφες “σπάνε” τους γαμήλιους κανόνες

Χρώμα φίλοι μου, το χρώμα είναι για όλους ακόμα...

Χειμώνας και punk πάνε πακέτο

To Punk από μόνο του θεωρείται ένα ιδιαίτερο στυλ,...

«Hello Member» το πρόγραμμα επιβράβευσης των H&M

Το πρόγραμμα «Hello Member» επιβραβεύει τα μέλη του με ειδικές εκπτώσεις, εξατομικευμένες προσφορές και δυνατότητες αποστολής, δωρεάν επιστροφές, αποκλειστική πρόσβαση σε εκδηλώσεις, εμπειρίες, συναρπαστικούς διαγωνισμούς και πολλά άλλα. 

Leopard: Λατρεμένο το “παρεξηγημένο”

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: To Leopard print...

Share

Γιορτάζοντας το άλμπουμ του MONTERO, ο Lil Nas X κυκλοφόρησε ένα τυπωμένο top mesh σε συνεργασία με τον Jean Paul Gaultier.

Κατασκευασμένο στην Ιταλία, η πολύχρωμη μακρυμάνικη μπλούζα από τούλι δείχνει τον ράπερ με φωτοστέφανο και φτερά αγγέλου που περιβάλλεται από λουλούδια και φωτιά. Το διάφανο κομμάτι του γαλλικού οίκου μπορεί να υπερηφανεύεται για την ελαστικότητα του και έρχεται με ακατέργαστες άκρες. Ολοκληρώνοντας το σχέδιο τα ονόματα των Lil Nas X και Jean Paul Gaultier βρίσκονται τυπωμένα με χρυσό.

https-hypebeast-com-wp-content-blogs-dir-6-files-2021-09-lil-nas-x-jean-paul-gaultier-collaborationΠεριορισμένη σε 666 κομμάτια, το Lil Nas X x Jean Paul Gaultier’s Printed Top είναι τώρα διαθέσιμο για προπαραγγελία έναντι 333 ευρώ (περίπου 390 δολάρια ΗΠΑ).

Brooklynetteshttps://brooklyne.gr
Your Vibe Attracts Your Tribe
Brooklyne