Η νέα καμπάνια της Calvin Klein γιορτάζει κάθε σπουδαία στιγμή των μελών της LGBTQIA+ κοινότητας

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Χρωματιστές νύφες “σπάνε” τους γαμήλιους κανόνες

Χρώμα φίλοι μου, το χρώμα είναι για όλους ακόμα...

Χειμώνας και punk πάνε πακέτο

To Punk από μόνο του θεωρείται ένα ιδιαίτερο στυλ,...

«Hello Member» το πρόγραμμα επιβράβευσης των H&M

Το πρόγραμμα «Hello Member» επιβραβεύει τα μέλη του με ειδικές εκπτώσεις, εξατομικευμένες προσφορές και δυνατότητες αποστολής, δωρεάν επιστροφές, αποκλειστική πρόσβαση σε εκδηλώσεις, εμπειρίες, συναρπαστικούς διαγωνισμούς και πολλά άλλα. 

Leopard: Λατρεμένο το “παρεξηγημένο”

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: To Leopard print...

Share

Ως συνέχεια του #proudinmycalvins, η μάρκα στρέφει την προσοχή της στα γεγονότα που διαμόρφωσαν τις ζωές των οκτώ πρωταγωνιστών της νέας καμπάνιας.

Έξι σπουδαίοι φωτογράφοι ανέλαβαν να τους φωτογραφήσουν παρουσιάζοντας στιγμές της καθημερινότητα τους, κι έτσι, μέσα από μία σειρά ταινιών μικρού μήκους προβάλλονται οι ιστορίες και οι εμπειρίες των πρωταγωνιστών με έναν απόλυτα συγκινητικό τρόπο, μιλώντας για τις πιο καθοριστικές στιγμές της queer ζωής τους:

ck1Η καμπάνια χαρακτηρίζεται από την αυθεντική της προσέγγιση για το στυλ και περιέχει βασικά κομμάτια από την capsule συλλογή Calvin Klein Pride 2021, σε συνδυασμό με τα denim και underwear essentials που ενισχύουν το στυλ κάθε μοναδικής προσωπικότητας της καμπάνιας. Όλα τα κομμάτια της συλλογής Pride έχουν κλασική σιλουέτα, όπως το ιδιαίτερο modern cotton bralette καθώς και τα μπόξερ σορτς με το λογότυπο του brand. Ακόμα, στη συλλογή κυριαρχούν cropped t-shirts, crewneck sweatshirts, denim bottoms, truckers αλλά και τα εμβληματικά λευκά μπλουζάκια του brand.

Η παγκόσμια καμπάνια ξεκίνησε με ένα βίντεο που προβάλλει τις διαφορετικές ιστορίες των πρωταγωνιστών καθώς και backstage πλάνα από την καμπάνια. Μία σειρά ταινιών μικρού μήκους θα παρουσιάζουν την προσωπική ιστορία κάθε πρωταγωνιστή και θα κυκλοφορούν καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου μέσα από τις digital πλατφόρμες της Calvin Klein σε συνδυασμό με #proudinmycalvins περιεχόμενο.

ck2Η Calvin Klein συνεργάζεται με πολλούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με στόχο την ισότητα και την ασφάλεια της LGBTQIA+ κοινότητας. Φέτος, η Calvin Klein είναι υπερήφανη που ανακοινώνει μια διετή συνεργασία με το Trevor Project, το μεγαλύτερο οργανισμό πρόληψης αυτοκτονιών και παρέμβασης σε κρίσεις για τους νέους που ανήκουν στη LGBTQIA+ κοινότητα. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Calvin Klein χρησιμοποιεί τη digital πλατφόρμα του brand, με στόχο να ενισχύσει το έργο του Trevor Project καθώς και να βοηθήσει τα μέλη της LGBTQIA+  κοινότητας να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία.

Επίσης, η Calvin Klein υποστηρίζει το έρο της ILGA World ενός οργανισμού που υποστηρίζει τα  δικαιώματα της LGBTQIA+ κοινότητας αλλά και όσων αντιμετωπίζουν διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού, φύλου και ταυτότητας. Παράλληλα, το brand έχει δεσμεύσει χρηματικά κεφάλαια στο Transgender Legal Defense και Education Fund, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζει το OnePULSE Foundation έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ιδρύθηκε από τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Pulse, μετά τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν τη 12η Ιουνίου 2016 στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Brooklynetteshttps://brooklyne.gr
Your Vibe Attracts Your Tribe
Brooklyne