Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Father, Son and “House of Gucci”: H Lady Gaga έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας

Η Gaga έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα και αυτό δεν είναι άλλο πέρα από το να κλέβει τις εντυπώσεις

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Share

To κόκκινο χαλί αποφάσισε να γίνει μωβ, έπειτα από την εκθαμβωτική εμφάνιση της Lady Gaga στην παγκόσμια πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας “House Of Gucci”.

211110095522-01-lady-gaga-red-carpet-house-of-gucci-full-169Η Gaga έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα και αυτό δεν είναι άλλο πέρα από το να κλέβει τις εντυπώσεις. Εξάλλου ο κεντρικός χαρακτήρας της ταινίας είναι η μαύρη χήρα Patrizia Reggiani, η οποία προσέλαβε έναν εκτελεστή και διέταξε την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της Maurizio Gucci.

Το 1995 ο Maurizio Gucci, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο γραφείο του στο Μιλάνο.  Ο Maurizio βρισκόταν στο τιμόνι του διάσημου οίκου καθώς είχε παραλάβει την οικογενειακή επιχείρηση από τον παππού του Guccio. Όλες οι αποδείξεις για τη δολοφονία του έδειχναν σαν βασική ύποπτο την σύζυγο του Patrizia, η οποία κατηγορήθηκε ότι προσέλαβε τέσσερις εκτελεστές , ανάμεσα τους και ένα μέντιουμ για να την βοηθήσουν να σκοτώσει τον Maurizio.

Η ίδια δε σταμάτησε ποτέ να δηλώνει την αθωότητα της, ενώ σε μια ερώτηση των δημοσιογράφων στο γιατί δεν το έκανε μόνη της, απάντησε πως απλά “δεν είχε τόσο καλή όραση, και ότι δεν ήθελε να αστοχήσει”.

Η μεταφορά των γεγονότων στη μεγάλη οθόνη βασίστηκε στο βιβλίο του 2001 “House of Gucci”, και σκηνοθετήθηκε από τον Ridley Scott. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Lady Gaga και ο Adam Driver στους αυτοβιογραφικούς ρόλους, ενώ στο πλευρό τους εμφανίζονται οι Al Pacino, Jared Leto και Jeremy Irons, σαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Gucci.

urnpublicidap-orgf51cb72f09b545ed873e76286af1018aH Gaga ανέφερε σε δηλώσεις της ότι ανέπτυξε μια ρομαντική σχέση με το χαρακτήρα της Reggiani, καθώς έγινε κομμάτι της ζωής της για 18 μήνες, όσο δηλαδή διήρκησαν και τα γυρίσματα της ταινίας. Μετά τη μεγάλη παγκόσμια επιτυχία του “A Star is Born”, η απόλυτη Lady επιστρέφει σε ένα χαρακτήρα που της επιτρέπει για πολλοστή φορά να μας θυμίσει ότι είναι η πιο ταλαντούχα “shapeshifter” καλλιτέχνης της γενιάς της.

H ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 24 Νοεμβρίου.

Χρύσα Αντωνιάδη

Χρύσα Αντωνιάδη
I used to get upset by people not understanding me, but I’ve made a career out of it now...
Brooklyne