Ο Harry Styles συστήνει την “Pleasing” του πλευρά

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Harry Styles μας έχει αποδείξει ότι ήρθε για να μείνει. Μέσα από την gender fluid φιγούρα του μας μεταφέρει σε μια νέα εποχή, που το μακιγιάζ δεν έχει όρια και φύλο.

Ο Styles πριν από λίγες μέρες λάνσαρε τη δική του σειρά προϊόντων ομορφιάς με τίτλο Pleasing, κάτι που αποτελεί ήδη μια απόλαυση στο άκουσμα του πολλά υποσχόμενου brand.

pleasing-36Ο διάσημος καλλιτέχνης ανακοίνωσε μέσω Twitter και Instagram το νέο του εγχείρημα με μια φωτογραφία του ίδιου και τη διακριτική λεζάντα “Find Your Pleasing”.

Η σειρά είναι vegan και cruelty-free ενώ στην παρούσα φάση το brand αποτελείται από 6 βασικά προιόντα με τιμές που κυμαίνονται από 20 έως 75 δολάρια.

211116215808-03-harry-styles-pleasingΟ Harry Styles δήλωσε ότι θέλησε να κάνει μια σειρά την οποία θα χρησιμοποιούσε και ο ίδιος, μια σειρά η οποία δε θα έκρυβε την προσωπικότητα μας, αλλά αντίθετα θα τόνιζε και θα έκανε να νιώθει άνετα όποιον/α τη χρησιμοποιούσε. Η σειρά εκπροσωπείται και από άντρες αλλά και από γυναίκες μοντέλα, ενώ στη φιλοσοφία του έχει σκοπό να αγκαλιάσει τη διαφορετικότητα που υπάρχει ανάμεσα μας.

Eddie <3

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

+ 8 = 14