Η Cher και ο οίκος Versace γιορτάζουν το μήνα του Pride

Το μουσικό είδωλο και η Ντονατέλα Βερσάτσε, σχεδιάστρια μόδας και διευθύνουσα σύμβουλος του ιταλικού οίκου, συνεργάζονται αυτόν τον μήνα για την περιορισμένης έκδοσης capsule συλλογή «Chersace» με όλα τα έσοδα προς όφελος της Gender Spectrum, φιλανθρωπικής οργάνωσης που εργάζεται με παιδιά και νέους της LGBTQ κοινότητας

Η Cher και ο οίκος Versace ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γιορτάσουν το μήνα του Pride.

Το μουσικό είδωλο και η Ντονατέλα Βερσάτσε, σχεδιάστρια μόδας και διευθύνουσα σύμβουλος του ιταλικού οίκου, συνεργάζονται αυτόν τον μήνα για την περιορισμένης έκδοσης capsule συλλογή «Chersace» με όλα τα έσοδα προς όφελος της Gender Spectrum, φιλανθρωπικής οργάνωσης που εργάζεται με παιδιά και νέους της LGBTQ κοινότητας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Versace (@versace)

«Η Ντονατέλα κι εγώ είμαστε αγαπημένες φίλες μια ζωή» δήλωσε η Cher. «Ήταν σωστό η πρώτη μας συνεργασία να αφορά την LGBTQ Υπερηφάνεια και να τιμήσουμε μια κοινότητα που σημαίνει τόσο απίστευτα πολλά και για τις δυο μας. Θέλαμε να φτιάξουμε μια διασκεδαστική συλλογή που υποστηρίζει έναν καλό σκοπό και ελπίζουμε να σας αρέσει».

«Ήταν πάντα ένα όνειρο να συνεργαστώ με τη Σερ και επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Είμαι χαρούμενη που μπορούμε να υποστηρίξουμε μια τόσο εξαίρετη φιλανθρωπική οργάνωση που έχει τόσο θετικό αντίκτυπο, ιδιαίτερα στους νέους» τόνισε η ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

− 2 = 2