Η Αmber Heard καλωσόρισε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Η ηθοποιός σύστησε την κόρη της στο κοινό την 1η Ιουλίου και είναι πλέον μια νέα μαμά. Η 35χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε χθες μέσω του Twitter και του Ιnstagram το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι το οποίο ονόμασε Oonagh Paige Heard το οποίο γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2021. Η πρώην σύζυγος του Johny Depp έγραψε σχετικά:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι ήθελα ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα μπορώ να εκτιμήσω πόσο ριζοσπαστικό είναι για εμάς σαν γυναίκες το να σκεφτόμαστε για κάτι τόσο θεμελιώδες στη ζωή μας να το αντιμετωπίσουμε με αυτό τον τρόπο. Ελπίζω να φτάσουμε στο σημείο που να είναι φυσιολογικό να μη χρειαζόμαστε ένα δαχτυλίδι για να αποκτήσουμε το παιδί που όλες επιθυμούμε. Ένα κομμάτι του εαυτού μου θέλει να τονίσει ότι η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν και η φύση της δουλειάς μου απαιτεί να έχω τον έλεγχο των πραγμάτων.»

Το όνομα της κόρης της είναι μια μνεία στην μητέρα της Paige την οποία έχει χάσει τον Μάιο του 2020. Η Heard θεωρεί ότι η κόρη της είναι «η αρχή της υπόλοιπης ζωής της». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Amber Heard ήταν παντρεμένη με τον Johny Depp από τον Φεβρουάριο του 2015 ως το Μαιο του 2016 αλλά μετά το διαζύγιό τους οι διαμάχες τους συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Τίνα Κοφινά


*Ακολουθήστε το brooklyne.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα μας άρθρα!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

+ 17 = 25