Χώρισες; Άσε τις παρακάτω ταινίες να σε παρηγορήσουν

Χώρισες ξαφνικά ή τα σημάδια ήταν εκεί και δεν ήθελες να τα δείς; Είσαι σε λάθος κείμενο αγαπημένη μου φίλη, γιατί εδώ δε θα αναλύσουμε τίποτα από όλα αυτά

Έλα τώρα λες και πρώτη φορά σου έχει ξανασυμβεί! Ω ναι, “it’s that time of the year” και προφανώς δεν αναφέρομαι στα Χριστούγεννα.

Χώρισες ξαφνικά ή τα σημάδια ήταν εκεί και δεν ήθελες να τα δείς; Είσαι σε λάθος κείμενο αγαπημένη μου φίλη, γιατί εδώ δε θα αναλύσουμε τίποτα από όλα αυτά. Είσαι στο κείμενο που θα σου υπενθυμίσει ότι η πιο σταθερή σου σχέση είναι το Netflix και γενικότερα το σινεμά, οπότε πάρε ποπ κορν, σοκολάτες και ότι άλλο ασυνδύαστο σε γεύσεις, και πάμε μαζί να δούμε τι θα δούμε για να ξαναγίνει ο “λαχανόκηπος” σου όπως και πρίν:

Someone Great

Μια γυναίκα χωρίζει μετά από χρόνια και πρέπει να ξαναρχίσει τη ζωή της από τό μηδέν. Αν ψάχνεις έμπνευση και κίνητρο τότε δώσε την ευκαιρία στο “Someone Great” να σου ανοίξει νέους ορίζοντες. Πρωταγωνιστούν οι Brittany Snow, Gina Rodriguez, και DeWanda Wise ενώ η σειρά προβάλεται από το Netflix.


Marriage Story

Σε περίπτωση που νομίζεις ότι μόνο εσύ τα πήγες σκ@τ# στο θέμα σχέσεων, το Marriage Story υπόσχεται να σου αποδείξει ότι υπάρχουν και χειρότερα. Σίγουρα θα έχεις δεί memes με τους πρωταγωνιστές Adam Driver και Scarlett Johansson, οπότε δες και την ταινία που ενώ στην αρχή όλα φαίνονται μαρτύριο, λίγο αργότερα αποκτούν νόημα για όλους.


The Break-up

H ταινία που θα σου αποδείξει τους πραγματικούς λόγους που χωρίσατε. Μια απόδειξη του χίλιες φορές μόνη και στο σπίτι παρά προσπαθώντας να διορθώσεις μια κατάσταση που σου καταναλώνει χρόνο και ενέργεια. Sorry, next!


He’s Just Not That Into You

Η πλοκή της ταινίας διαδραματίζεται σε πολλούς διαφορετικούς τύπους σχέσεων, και προσπαθεί να εστιάσει στο πότε είναι η ιδανική στιγμή να προχωρήσεις τη ζωή σου παρακάτω. Επίσης σαν γνήσιο tutorial θα σου δώσει tips and tricks στο πως θα επανέλθεις στον dating κόσμο, χωρίς ιδιαίτερες απώλειες.

και τέλος….


Mammia Mia

Είναι από τις λίγες ταινίες που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, οπότε αν περνάς αυτή τη στιγμή ένα χωρισμό ακολούθησε τα παραδείγματα της Donna και θα τη θυμηθείς!

 

More

Οι πρώην σου δε θέλουν ούτε να σε βλέπουν;...

Δεν είμαι σίγουρη ότι όλοι οι άνθρωποι που είχαν σχέση μεταξύ τους, μπορούν να διατηρούν επαφές και...

Quilted Jackets – Η ανοιξιάτικη σωτηρία σου έχει στυλ

Σε περίπτωση που ψάχνεις ένα πανωφόρι το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις τη μετάβαση από το...
Brooklyne