/

Ζήσε την εμπειρία Narciso Rodriguez με ένα μοναδικό αρωματικό τελετουργικό

Το αγαπημένο Signature Musc του Νarciso Rodriguez, γνωστό για τη διαχρονικότητα και το οσφρητικό του βάθος, γίνεται ένα με την γυναίκα που το φοράει αναδεικνύοντας την
προσωπικότητά της. Σαν ένας χαμαιλέοντας, το musc έχει μια ιδιαίτερη ποιότητα
ανάμειξης με το δέρμα, καθώς μεταμορφώνεται μοναδικά ανάλογα με την γυναίκα που το φοράει. Ανακάλυψε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του for her κιpure  ένταξε, με ένα διαφορετικό τρόπο, το χαρακτηριστικό musc του Narciso Rodriguez σε ένα αισθησιακό αρωματικό τελετουργικό.

 

 

Η σειρά συνεχίζει να αντλεί έμπνευση από τις γυναίκες. Κάθε άρωμα δημιουργείται για να ενδυναμώσει και να αναδείξει την εσωτερική ομορφιά των γυναικών με την δύναμη του musc. Το αρχικό άρωμα for her συνέβαλε σε ένα καινούριο κεφάλαιο στην ιστορία των αρωμάτων. Το σύγχρονο chypre musc, μια μοναδική πτυχή στην οικογένεια αρωμάτων chypre, οδήγησε το for her να γίνει ένα διεθνές φαινόμενο κι ένα σύγχρονο κλασικό άρωμα.

Με καταγωγή από τη Μέση Ανατολή, η τέχνη των αρωματικών συνδυασμών είναι μια τεχνική που επιτρέπει στο κάθε χρήστη να καθορίσει περαιτέρω την οσφρητική υπογραφή του. Συνδυάζοντας πολλαπλές μυρωδιές, είναι δυνατή η δημιουργία ενός αρώματος που
αφήνει το δικό του προσωπικό αποτύπωμα. Με το PURE MUSC ως την κεντρική εκδοχή της αρωματικής συλλογής for her, μπορείς να προσαρμόσεις το αγαπημένο σου άρωμα for her σε κάθε διαφορετική περίσταση.

Εμπνευσμένο από το αρχικό for her, το PURE MUSC αποτίνει φόρο τιμής στο χαρακτηριστικό musc της εμβληματικής αρωματικής σειράς. Ερμηνευμένη κι εκλεπτυσμένη με αφοπλιστική καθαρότητα, η καρδιά του musc ενισχύεται από ένα εξαιρετικό μπουκέτο λουλουδιών με γιασεμί και άνθη πορτοκαλιάς, ενώ το κασμίρι προσδίδει μια extra ζεστασιά. Ένα εξαιρετικά εθιστικό άρωμα, for her. Το PURE MUSC eau de parfum διεγείρει τις αισθήσεις και
αγκαλιάζει το σώμα, αποτελώντας την ιδανική βάση για αρωματικό συνδυασμό.

 

Το for her MUSC NOIR παρουσιάζεται σε ένα απόλυτα διαφανές μπουκάλι, αποκαλύπτοντας το μυστήριο που εσωκλείει. Η υπογραφή του αρώματος κι ένας απαλός ροζ χυμός, κοσμούν το μπουκάλι ενώ το μαύρο καπάκι του μπουκαλιού μας παραπέμπει στις πιο σκοτεινές
πτυχές του αρώματος. Το μπουκάλι MUSC NOIR είναι ένα αντικείμενο καθαρής τέχνης, με μια τολμηρή φωτεινότητα για να γιορτάζει το άρωμα που περιέχει.

Όταν φοριέται μόνο του, το for her PURE MUSC είναι καθαρά εθιστικό. Όταν συνδυαστεί με κάποιο από τα υπόλοιπα αρώματα της συλλογής for her, γίνεται ακόμα πιο σαγηνευτικό.
O συνδυασμός με το αρχικό for her eau de toilette της συλλογής, δίνει ένα ακόμα αισθησιακό, σοφιστικέ χαρακτήρα. Το PURE MUSC σε συνδυασμό με το for her eau de parfum προσθέτει μια extra ένταση και ένα μυστήριο, καθαρά σαγηνευτικό, ενώ όταν συνδυαστεί με το for her Fleur musc, δημιουργεί ένα διακριτικό άρωμα λουλουδιών. Για μια τολμηρή αίσθηση μυστηρίου, φόρεσέ το PURE MUSC με το εξαιρετικά αισθησιακό MUSC NOIR της συλλογής.

Μαρία Κουτσάκα

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

24 − 15 =