Tα πιο θρεπτικά, ενυδατικά και περιβαλλοντικά βιώσιμα Body Butters από τη The Body Shop

Η The Body Shop παρουσίασε το πρώτο της Body Butter το 1992. Σήμερα, πωλείται ένα κάθε 3 δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο και έχει πλέον πιστοποίηση από την The Vegan Society (με τουλάχιστον 95% συστατικά φυσικής προέλευσης).

ΝΕΑ VEGAN ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ

Τα νέα και βελτιωμένα Body Butters – 13 για την ακρίβεια, διαθέτουν όλα πιστοποίηση από την The Vegan Society, δημιουργούνται με τουλάχιστον 95% συστατικά φυσικής προέλευσης όπως το χειροποίητο βούτυρο καριτέ που η The Body Shop προμηθεύεται μέσα από το πρόγραμμα της, Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες από την Γκάνα και συγκεκριμένα από τις εξειδικευμένες γυναίκες παραγωγούς του συνεταιρισμού Tungteiya Women’s Association.

Η συνεργασία αυτή, εκτός από τα εξαιρετικά θρεπτικά οφέλη που προσφέρει στους καταναλωτές, βοηθά σημαντικά και στην οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στη Γκάνα. Σήμερα, πάνω από 600 γυναίκες σε 11 χωριά στη Γκάνα, παράγουν χειροποίητο βούτυρο καριτέ, χρησιμοποιώντας μια παραδοσιακή μέθοδο, η οποία περιλαμβάνει 18 στάδια μέχρι να παραδοθεί το αγνό βούτυρο καριτέ. Αυτή η διαχρονική μέθοδος περνά από μητέρα σε κόρη και από γενιά σε γενιά.

Τα Body Butters προσφέρουν εντατική, πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί έως και 96 ώρες και θα μεταμορφώσουν την όψη και την υφή της επιδερμίδας σας.

Σε μια έρευνα της The Body Shop, πάνω από το 90% των χρηστών συμφώνησαν ότι η φόρμουλα λιώνει στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνει κολλώδη αίσθηση και άνω του 86% συμφώνησαν ότι ένιωσαν2 υπέροχα με την χρήση του στην επιδερμίδα τους.3

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να επιλέξετε το δικό σας συστατικό και άρωμα από τα: Strawberry, British Rose, Pink Grapefruit, Satsuma, Almond Milk, Mango, Moringa, Avocado, Shea, Coconut, Argan, Olive και Hemp.

ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΑ BODY BUTTERS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΟΤΕ

Με νέα, πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία, αυτά είναι τα πιο βιώσιμα Body Butters που δημιουργήθηκαν ποτέ. Διαθέτουν καπάκι αλουμινίου και δοχείο από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, συμπεριλαμβανομένου και του ανακυκλωμένου πλαστικού που προμηθεύεται η The Body Shop μέσω του προγράμματος Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες από τους δρόμους της Bengaluru στην Ινδία, σε συνεργασία με την Plastics for Change.

Είναι γεγονός και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Η πλαστική ρύπανση αποτελεί παγκόσμια κρίση και ο πλανήτης πνίγεται από το πλαστικό. Στην Ινδία, τα μη συλλεχθέντα απορρίμματα αναλογούν σχεδόν στο 1/3 των απορριμμάτων. Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει στην ανάδυση ενός ανεπίσημου συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων από τους λεγόμενους «συλλέκτες απορριμμάτων», ο αριθμός των οποίων αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο.

Η συνεργασία της The Body Shop με την Plastics for Change βοηθά όχι μόνο στην αντιμετώπιση του υπάρχοντος προβλήματος της πλαστικής ρύπανσης αλλά και στη στήριξη περίπου 2.500 περιθωριοποιημένων συλλεκτών απορριμμάτων στην Ινδία με πρόσβαση σε καλύτερες συνθήκες υγιεινής στην εργασία τους και διασφαλίζει μια δίκαιη τιμή για τα πλαστικά απορρίμματα που συλλέγουν.

Το γεγονός ότι τα νέα Body Butters διαθέτουν ανακυκλώσιμη συσκευασία από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, σημαίνει ότι αυτόματα μειώνεται η χρήση του πρωτογενούς πλαστικού κατά 241 τόνους ετησίως. Για αυτό σας προτρέπουμε να ανακυκλώνετε τόσο το καπάκι όσο και το δοχείο της συσκευασίας, δείχνοντας έτσι την αγάπη σας στο περιβάλλον και τον πλανήτη.

ΝΕΟ AVOCADO BODY BUTTER

Αυτό το νέο, κρεμώδες vegan Body Butter, είναι ιδανικό για την θρέψη της ξηρής επιδερμίδας καθώς προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 96 ώρες.

H ενδυνάμωση των ανθρώπων και η προστασία του πλανήτη είναι στον πυρήνα όλων των ενεργειών της The Body Shop. Tο έλαιο αβοκάντο σε αυτό το νέο Body Butter είναι βιώσιμης προέλευσης και προέρχεται από την Νότια Αφρική από καλλιέργειες για την άρδευση των οποίων, χρησιμοποιούνται προωτοποριακά προγράμματα διαχείρισης νερού. Έτσι, το έλαιο αβοκάντο είναι ευεργετικό όχι μόνο για την επιδερμίδα σας αλλά και για τον πλανήτη.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

77 − = 68