O Revitalift Laser Ορός Νυκτός Ρετινόλης της L’Oréal Paris είναι η απάντηση στην υγιή επιδερμίδα

l'oreal signature wild

Χάρη στην αποτελεσματικότητά της, η ρετινόλη δεν είναι μόνο ένα μοναδικό συστατικό που δρα στη γήρανση της επιδερμίδας, αλλά και η αγαπημένη επιλογή των δερματολόγων. Γι’ αυτόν τον λόγο η L’Oréal Paris αισθάνεται υπερήφανη που ανέπτυξε μιας νέας γενιάς ρετινόλη, η οποία ανατρέπει όλα τα δεδομένα στην περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου.

Τα ρετινοειδή είναι τα πιο δραστικά μόρια στη δερματολογία, χάρη στην ξεχωριστή ικανότητά τους να συμβάλλουν στην αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Η ρετινόλη, γνωστή και ως βιταμίνη Α, προσφέρει εμφανή βελτίωση στην όψη και ποιότητα της επιδερμίδας, ενώ ειδικεύεται στην καταπολέμηση των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 3Χ ΠΙΟ «ΚΑΘΑΡΗ» ΡΕΤΙΝΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Ο Revitalift Laser Ορός Νυκτός Ρετινόλης της L’Oreal Paris αποτελεί μια καινοτομία «καθαρής» και αποτελεσματικής ρετινόλης μέσα σε ένα μοναδικό προϊόν περιποίησης.

Προσφέρει 3Χ περισσότερη ρετινόλη στην επιδερμίδα, σε σχέση με παλαιότερα προϊόντα εμπλουτισμένα με ρετινόλη της L’Oreal Paris -στην ιδανική δοσολογία- και απορροφάται άμεσα. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά καθιστούν το Revitalift Laser Revitalift Laser Ορός Νυκτός Ρετινόλης ιδανικό για συχνή χρήση.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η σταθερότητα της ρετινόλης μπορεί να επηρεαστεί από  πολλούς παράγοντες. Η έκθεσή της στον αέρα, η οξείδωση, αλλά και το φως μπορούν να την καταστίσουν αναποτελεσματική. Η λύση; Η καινοτόμος ευρεσιτεχνία με την τεχνολογία σταθεροποίησης της ρετινόλης που βρίσκεται στον Revitalift Laser Ορός Νυκτός Ρετινόλης.

Η βέλτιστη παραγωγική διαδικασία που ακολουθείται, καθώς και η μοναδική σύνθεσή του που βασίζεται στη χρήση σταθεροποιητικών παραγόντων, εγγυώνται την αποφυγή της αποσταθεροποίησης της ρετινόλης. Έτσι επιτυγχάνεται η δημιουργία μιας συμπυκνωμένης ποσότητας καθαρής ρετινόλης σε κάθε χρήση, από την πρώτη μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Το αποτέλεσμα είναι η ισχυρή αντιρυτιδική της δράση, ακόμα και στις βαθύτερες ρυτίδες, σε όλες τις ζώνες του προσώπου, κάτι που αποδεικνύεται από ανεξάρτητη κλινική μελέτη που διεξήχθη υπό την επίβλεψη δερματολόγου.

ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έχοντας δοκιμαστεί σε δύο ομάδες γυναικών με βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο, η έρευνα αποκάλυψε ότι η επιδερμίδα των γυναικών που συμμετείχαν έδειχνε εμφανώς νεότερη, πιο φρέσκια και απαλή μετά από ένα μήνα χρήσης. Τι συνέβη μετά από 4 μήνες χρήσης; Οι βαθιές ρυτίδες είχαν μειωθεί εμφανώς.

Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο η έρευνα απέδειξε ότι οι ρυτίδες μειώνονται κατά 36% και οι δερματολόγοι σημειώνουν ότι παρατηρήθηκε αποτελεσματικότητα στο 100% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα και είχαν ρυτίδες σε κάποιο σημείο της επιδερμίδας τους.

 

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΕΣΗ

Με μια φόρμουλα oil-free και χωρίς σιλικόνη o Revitalift Laser Ορός νυκτός Ρετινόλης απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και προσφέρει τον ισορροπημένο συνδυασμό υπερ-συμπυκνωμένης καθαρής ρετινόλης (0,2% σε σχέση με την μέγιστη συνιστώμενη δοσολογία από το E.U.C. του 0,3%) μαζί με τα φυσικής προέλευσης συστατικά. Το ενεργό υαλουρονικό οξύ, η γλυκερίνη και τα ελαφριά έλαια μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα εμφάνισης της οποιασδήποτε παρενέργειας ή ερεθισμού στην επιδερμίδα που μπορεί να σχετίζεται με την χρήση ρετινόλης, όπως για παράδειγμα πιθανή ξηρότητα, και προσφέρουν στην επιδερμίδα ολοκληρωμένη αποτελεσματικότητα και εξαιρετική άνεση. Πολύ σημαντική είναι και η φροντίδα του προσώπου μετά τη χρήση του προϊόντος. Δεδομένης της πρωτοποριακής υψηλής συγκέντρωσης του σε ρετινόλη, η επιδερμίδα του προσώπου μπορεί να αποκτήσει ευαισθησία στις ακτίνες UV του ήλιου. Γι’ αυτόν τον λόγο η χρήση της ενδείκνυται αποκλειστικά το βράδυ, ενώ το επόμενο πρωί συνιστάται εφαρμογή μετά από αντηλιακή κρέμα με ελάχιστο δείκτη προστασίας SPF20.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφάρμοσε 3-4 σταγόνες σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, το βράδυ πριν την κρέμα νυκτός. Πάντα να εφαρμόζεις μια κρέμα με τουλάχιστον SPF20 το επόμενο πρωί.

Εβδομάδα 1: Χρησιμοποίησε τον ορό για 2 νύχτες.

Εβδομάδα 2: Χρησιμοποίησε τον ορό κάθε δεύτερη νύχτα.

Εβδομάδα 3: Είναι φυσιολογικό να παρατηρήσεις αρχικά ερυθρότητα, αίσθηση καψίματος ή ξηρότητα ενώ χρησιμοποιείς τον συγκεκριμένο ορό.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

− 3 = 3